رضیم
شماره دستور پخت: 3006
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍡مواد لازم پارفه مگنوم🍡
۱۰۰ گرم شکلات (من از شکلات های مختلف از هر کدوم به مقدار کم استفاده کردم)
‌🍡برای پارفه🍡
۷۰_۸۰ گرم بیسکوییت پتی بور
۱ بسته کرم شانتی + نصف لیوان شیر سرد
۱ ق غ مربای توت فرنگی
(برای پارفه هر مدل بیسکوییت، میوه و شکلاتی که دوست داشتین میتونین بزنین)

🍡طرز تهیه🍡
شکلات را بن ماری کرده و سپس در قالب میریزیم و اجازه می‌دهیم یک ساعت در یخچال بماند.
برای پارفه کرم شانتی و شیر را هم میزنیم بعد بیسکویت خرد شده و مربا را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس داخل قالب هامون میریزیم و یک شب تو یخچال میذاریمشون تا خودشون را حسابی بگیرن.
پارفه هامون رو بعد اینکه از یخچال در آوردیم هر مدلی که دوست داشتیم میتونیم تزیینشون کنیم.
🍡🍡نوش جونتون😍😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پارفه مگنوم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی