رضیم
شماره دستور پخت: 1564
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

پاستا دوستا بيايين كه براتون پاستا_پستو اوردم همچين خوشمزه هااااا بريم كه دستور و ببينيم…

پاستا پنه ١٥٠گرم
سينه مرغ گريل شده ١ عدد
خامه ٢ قاشق سوپخوري
شير ٣ قاشق سوپخوري
قارچ ١٠٠ گرم
ريحان ١٥٠گرم
گردو ٣-٤ عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
سير ٢ حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
پنير پارمزان ٣-٤ قاشق سوپخوري
پنير بلوچيز (اختياري)
طرز تهيه: ابتدا پاستاها را ميپزيم فقط اين نكته رو يادتون نره كه براي اينكه پاستا به هم نچسبه روغن نزنيد بهش، به جاش قابلمه رو بزرگتر برداريد چون در غير اينصورت لايه اي از روغن روي پاستا رو ميگيره و سس به خرد پاستا نميره (بعد از آبكشي در ظرفي خامه و شير را باهم مخلوط كرده و پاستاهاي داغ رو بريزيد داخلش و مخلوط كنيد تا پاستاها مزه دار بشه) حالا بقيه موادمونو حاضر كنيم،مرغ ها را هم از شب قبل در مخلوطي از (پياز-فلفل-روغن زيتون-سير-نمك و فلفل و پاپريكا) مزه دار كنيد و در تابه نچسب بدون اضافه كردن يك قطره روغن گريل كنيد و بعد روي تخته برش بزنيد و بزاريد كنار و حالا براي سس پستو ؛ ريحان،گردو،پنير پارمسان،نمك و فلفل،سير را بريزيد تو مخلوط كن و بعد روشنش كنيد و كم كم بهش روغن زيتون رو اضافه كنيد تا سس حاضر بشه،بعد يه تابه بزرگ برداريد پاستاهاي مزه دار شده + قارچ هاي سرخ شده+سس پستوي حاضر شده را با حرارت بالا مخلوط كنيد ،ميتونيد تو همين مرحله مرغ و پنير بلوچيز رو هم اصافه كنيد و هم بزنيدو بعد سرو كنيد ،خيلي محشرهههه امتحانش كنيد👌🏻😋🙌🏻 پ ن: مزه دار كردن پاستا با خامه و شير تو طعمش تاثير داره پس اينكارو بكنيد..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاستا پستو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.