رضیم
رضیم
طرز تهیه پاچینی کتف سوخاری

موارد لازم + طرز تهیه

پاچینی
کتف مرغ
مواد لازم برای مرینید:
پیاز
سیر
فلفل دلمه
نمک و فلفل و پاپریکا،پودر آویشن
مایونز
لیموی تازه
مواد لازم برای سوخاری کردن:
آرد (نمک،فلفل،پودر سیر)
تخم مرغ
آرد سوخاری پانکو
طرز تهیه:اول از همه باید کتف ها را مرینید کنیم از شب قبل این کارو انجام بدید تا مزه ها به خرد مرغ ها بره ،میتونید با چاقو چند تا خراش کم روی گوشت مرغ بدید تا مزه ها بهتر بچسبه،بعد توی یه ظرف مناسب پیازها را خرد کنید خلالی نازک،سیر را پوره کنید،فلفل دلمه را خرد کنید مقداری مایونز و لیموی تازه بزنید به اضافه ادویه ها و تمام مرغ را بریزید توی موادمون و در ظرف رو بزارید و بفرستینشون تو یخچال تا قشنگ استراحت کنن، حالاااااا فردا صبحه و میخواین که کتف ها را سوخاری کنین به این صورت که کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت شود و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود. و بعد دوباره طبق استوری ها کتف های حاضر شده رو اول در آرد سفید که با نمک و فلفل و پودر سیر قاطی کردیم و بعد در تخم مرغ های زده شده و سپس در پودر پانکو غلطانده و در روغن غوطه ور با حرارت متوسط رو به کم سرخ میکنیم تا مغز کتف ها کاملا پخته بشه و همچنین آرد سوخاریمون نسوزه پس شعله را زیاد نکنید(ظرفتون رو کوچیک با عمق بیشتر بردارید که روغن کمتری مصرف کنید) یه چند تا قارچ سوخاری هم درست کردم که توی عکس معلومه و همچنین دوتا سالاد خوشمزه هم که توی استوری مواد اولیه شو نوشتم

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه پاچینی کتف سوخاری

  1. مهر رخسار

    چه خوشمزههههه🙏🏻😊

  2. آيه

    واقعا آموزش عالی ای بود ممنونم عزیزم 👌🏻 😉

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)