رضیم
شماره دستور پخت: 1749
رضیم
پاچینی کتف سوخاری

موارد لازم + طرز تهیه

پاچینی
کتف مرغ
مواد لازم برای مرینید:
پیاز
سیر
فلفل دلمه
نمک و فلفل و پاپریکا،پودر آویشن
مایونز
لیموی تازه
مواد لازم برای سوخاری کردن:
آرد (نمک،فلفل،پودر سیر)
تخم مرغ
آرد سوخاری پانکو
طرز تهیه:اول از همه باید کتف ها را مرینید کنیم از شب قبل این کارو انجام بدید تا مزه ها به خرد مرغ ها بره ،میتونید با چاقو چند تا خراش کم روی گوشت مرغ بدید تا مزه ها بهتر بچسبه،بعد توی یه ظرف مناسب پیازها را خرد کنید خلالی نازک،سیر را پوره کنید،فلفل دلمه را خرد کنید مقداری مایونز و لیموی تازه بزنید به اضافه ادویه ها و تمام مرغ را بریزید توی موادمون و در ظرف رو بزارید و بفرستینشون تو یخچال تا قشنگ استراحت کنن، حالاااااا فردا صبحه و میخواین که کتف ها را سوخاری کنین به این صورت که کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت شود و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود. و بعد دوباره طبق استوری ها کتف های حاضر شده رو اول در آرد سفید که با نمک و فلفل و پودر سیر قاطی کردیم و بعد در تخم مرغ های زده شده و سپس در پودر پانکو غلطانده و در روغن غوطه ور با حرارت متوسط رو به کم سرخ میکنیم تا مغز کتف ها کاملا پخته بشه و همچنین آرد سوخاریمون نسوزه پس شعله را زیاد نکنید(ظرفتون رو کوچیک با عمق بیشتر بردارید که روغن کمتری مصرف کنید) یه چند تا قارچ سوخاری هم درست کردم که توی عکس معلومه و همچنین دوتا سالاد خوشمزه هم که توی استوری مواد اولیه شو نوشتم

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاچینی کتف سوخاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.