رضیم
شماره دستور پخت: 94
رضیم
طرز تهیه پنكيك پفكي

موارد لازم + طرز تهیه

ايشون كه تو عكس ميبينين پنكيك پفكي اسمشون هست،🥞🍓😋فقط لازمه يه چيزي بگم راجع به تفاوت پنکیک با کرپ😉

کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک هست که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه ميشه،کلمه ی کرپ و پنکیک به اشتباه به جای هم استفاده می شود ولی در پنکیک از عامل پف دهنده که حالا یا جوش شیرین یا بیکینگ پودره استفاده میشه وبه همین دلیل پنکیک بیشتر بافت کیک مانند داره و پف دار تره ولی کرپ کاملاً نازکه و بافتش بیشتر شبیه نونه.
کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.
کرپ با ریختن خمیرابه رقیق بر روی یک ماهیتابهٔ داغ که معمولاً با کره چرب شده است، درست می‌شود.
کرپ رو می تونید شیرین یا غیر شیرین درست کنید.
و اما ميريم براي درست كردن پنكيك خوشمزمون👌🏻👌🏻😉مواد لازم:
تخم مرغ ١ عدد
شير ١ ليوان
شكر ٢ قاشق غذاخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
پيكينگ پودر ٢ قاشق چابخوري
آرد ١ پيمانه
روغن ٢ قاشق غذاخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه:ابتدا تخم مرغ ،شكر،روغن،شير را با همزن دستي بهم ميزنيم،بعد مواد خشك شامل(آرد،نمك،پكينگ پودر)را كه الك كرديم رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم ،كم كم اضافه كنيد تا آرد گلوله نشه،(موادمون بايد نه شل باشه و نه سفت)من براي يكدست دراومدن پنكيك هام از رينگ استفاده كردم كه هم اندازه بشن يا از تابه سايز كوچيك استفاده كنين و حتما نچسب باشه،دو ملاقه كوچيك از مواد داخل رينگ ريختم و اجازه دادم حباب بزنه بعد برگردوندم تا اون طرف پنكيكام هم خوب بپزه،چند دقه واسه هر پنكيك كفايت ميكنه و يه نكته اينكه اصلا نيازي به استفاده از روغن ندارين😊👌🏻😋😋نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پنكيك پفكي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *