رضیم
شماره دستور پخت: 2485
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

پنکیک گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱عدد
قارچ۴-۵ عدد
فلفل دلمه سبز و قرمز مقداری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل پاپریکای دودی،پودرسیر،پودرتخم گشنیز،پودر پیاز
تخم مرغ:۴ عدد
آرد الک شده ۲ لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
نمک و فلفل
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
ماست یک لیوان
پنیر پیتزا یا گودا مقداری
طرز تهیه : ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. آن گاه در مقداری روغن تفت دهید گوشت و ادویه ها را به آن اضافه کنید.من از ادویه پاپریکای دودی هم استفاده کردم که محشر شد، قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کرده و به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید ترجیحا مواد ما باید با کمترین روغن و آب اضافی باشد.حالا برای تهیه پنکیک مثل معمول که ما پنکیک شیرین درست میکنیم ولی این بار شکر حذف میشود و تمام مراحل مثل معمول انجام میشود ،تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن مخلوط کنید. ماست و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید،مایه بدست آمده باید مثل مایه پنکیک ماست روان باشد ،در کف تابه ای که داغ هست و سایزش کوچک هست یا اگر کنترل دست دارید و میتوانید اندازه ها را دقیق در بیاورید در تابه مقداری از مایه بریزید و مقداری که خودش رو گرفت سریع از تابه خارج میکنیم و روی تخته کار گذاشته و مقداری از گوشت که نباید آب و روغن داشته باشه را روی نصف پنکیک میریزیم و روی یک طرف ان مخلوط آرد و آب که مثل چسب عمل میکند را میکشیم و روی مواد گوشتی برمیگردانیم و قشنگ با هر دوست سر پنکیک ها را محکم میبندیم تا در روغن باز نشود،من نصف پنکیک ها را با پنیر گذاشتم که بینظیر شد سپس در روغن داغ سرخ میکنیم و وقتی کرانچی شد بیرون آورده و داغ میل میکنیم،

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پنکیک گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.