رضیم
شماره دستور پخت: 1919
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه پنینی مرغ (روش اول با بادمجان)

مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
لیموترش و زست لیمو برای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد
روغن زیتون
سیر ۱ حبه
پنیر گودا یا پیتزا
نان باگت
طرز تهیه:ابتدا سینه مرغ رو با پوره سیر،نمک و فلفل،لیموی تازه و زست لیمو و روغن زیتون مزه دار میکنیم بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدید تا مرغ خوش طعم بشه،بعد خیلی راحت پنیر خامه ای را با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط کنید و مواد آماده شده را طبق عکس روی نان ساندویچی بریزید سپس بادمجان ها را به هر روشی دوست دارید برش بزنید و تلخیشو بگیرید و بعد سرخ کنید(من با پوست دوست داشتم ولی شما میتونید پوست بادمجان را جدا کنید)سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید بدون هیچ روغن اضافی و روی بادمجان ها بزارید و روی مرغ پنیر گودا یا پیتزا یا هر پنیری که دوست دارید ،تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم.تماممم
پ ن: با چیبس میل شود😍🙌🏻

طرز تهیه پنینی مرغ (روش دوم با شوید)

طرز تهیه پنینی مرغ (روش دوم با شوید)

مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
شوید تازه ۱ دسته
سس خردل‌ ۲ قاشق غذاخوری
خردل دیژون ۱ قاشق مرباخوری(اختیاری)
لیموترش تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس تند گلوریا
روغن زیتون

سس پیازچه

پیازچه ۲-۳ عدد
فلفل شیرین ۲ عدد
ماست پرچرب
سس فرانسوی
پول بیبر ،نمک و فلفل،حریره سیر
لیموترش تازه
نان گرد ساندویچی
پنیر دلخواه
طرز تهیه:ابتدا ما باید مرغ را تکه کنیم و از استخوان سینه جدا کنیم و بعد مواد مرینیت رو حاضر میکنیم در کاسه ای شوید ساطوری شده،سس خردل من هم از ایرانی و هم دیژون استفاده کردم ،نمک و فلفل،روغن زیتون،آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را در سس بخوابانید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید،در این فاصله سس پیازچه را حاضر میکنیم به این صورت که پیازچه را با قسمت سبز رنگ و فلفل شیرین را ساطوری خرد کنید و با ماست و سس فرانسوی و نمک و فلفل و لیموترش تازه و حریره سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید،فیله ها را از یخچال بیرون اورده و تابه گریل را گرم کنید و مرغ ها را توی تابه بگذارید تا گریل شود،سپس نان را باز کنید روی یک طرف نان سس بریزید روی سس اسلایس نازک پیاز و گوجه بزارید و روی آن اسلایس های مرغ شویدی را گذاشته و مقداری پنیر دلخواه ،نان بعدی را روی پنیر کذاشته با مقداری کره روی سطح نان را براش کنید و اگر ساندویچ ساز دارید که چه بهتر در غیر این صورت،مثل من در تابه بگذارید یک عدد کاغذ روغنی را روی ساندویچ ها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا ساندویچ پرس و پنینی شود و تا داغ هست میل کنیدع

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه پنینی مرغ

  1. حوری زاد (خریدار محصول)

    چقدر خوبه

  2. هیما

    باید خیلی خوشمزه باشه از عکسش معلومه????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی