








موارد لازم + طرز تهیه
طرز تهیه پنینی مرغ (روش اول با بادمجان)
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
لیموترش و زست لیمو برای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد
روغن زیتون
سیر ۱ حبه
پنیر گودا یا پیتزا
نان باگت
طرز تهیه:ابتدا سینه مرغ رو با پوره سیر،نمک و فلفل،لیموی تازه و زست لیمو و روغن زیتون مزه دار میکنیم بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدید تا مرغ خوش طعم بشه،بعد خیلی راحت پنیر خامه ای را با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط کنید و مواد آماده شده را طبق عکس روی نان ساندویچی بریزید سپس بادمجان ها را به هر روشی دوست دارید برش بزنید و تلخیشو بگیرید و بعد سرخ کنید(من با پوست دوست داشتم ولی شما میتونید پوست بادمجان را جدا کنید)سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید بدون هیچ روغن اضافی و روی بادمجان ها بزارید و روی مرغ پنیر گودا یا پیتزا یا هر پنیری که دوست دارید ،تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم.تماممم
پ ن: با چیبس میل شود😍🙌🏻
طرز تهیه پنینی مرغ (روش دوم با شوید)
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
شوید تازه ۱ دسته
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
خردل دیژون ۱ قاشق مرباخوری(اختیاری)
لیموترش تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس تند گلوریا
روغن زیتون
سس پیازچه
پیازچه ۲-۳ عدد
فلفل شیرین ۲ عدد
ماست پرچرب
سس فرانسوی
پول بیبر ،نمک و فلفل،حریره سیر
لیموترش تازه
نان گرد ساندویچی
پنیر دلخواه
طرز تهیه:ابتدا ما باید مرغ را تکه کنیم و از استخوان سینه جدا کنیم و بعد مواد مرینیت رو حاضر میکنیم در کاسه ای شوید ساطوری شده،سس خردل من هم از ایرانی و هم دیژون استفاده کردم ،نمک و فلفل،روغن زیتون،آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را در سس بخوابانید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید،در این فاصله سس پیازچه را حاضر میکنیم به این صورت که پیازچه را با قسمت سبز رنگ و فلفل شیرین را ساطوری خرد کنید و با ماست و سس فرانسوی و نمک و فلفل و لیموترش تازه و حریره سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید،فیله ها را از یخچال بیرون اورده و تابه گریل را گرم کنید و مرغ ها را توی تابه بگذارید تا گریل شود،سپس نان را باز کنید روی یک طرف نان سس بریزید روی سس اسلایس نازک پیاز و گوجه بزارید و روی آن اسلایس های مرغ شویدی را گذاشته و مقداری پنیر دلخواه ،نان بعدی را روی پنیر کذاشته با مقداری کره روی سطح نان را براش کنید و اگر ساندویچ ساز دارید که چه بهتر در غیر این صورت،مثل من در تابه بگذارید یک عدد کاغذ روغنی را روی ساندویچ ها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا ساندویچ پرس و پنینی شود و تا داغ هست میل کنیدع
حوری زاد (خریدار محصول) –
چقدر خوبه
هیما –
باید خیلی خوشمزه باشه از عکسش معلومه????