رضیم
رضیم
طرز تهیه پوآچاى پنير و گردو

موارد لازم + طرز تهیه

پوآچاى پنير و گردو👌🏻😊
مواد لازم:
٥٠٠ گرم آرد (آرد نان فانتزى)
٢٤٠ ميلي ليتر آب(مستقيم از شير آب استفاده كنيد)
١ ق غ خورى شكر
١ ق چ نمك
١ تخم مرغ
١٠ گرم يا ١ قاشق غذا خورى خمير مايه خشك
يك چهارم ق چ بهبوددهنده (در صورت تمايل)
٤٠ گرم روغن مايع
وانيل كمى
پنير و گردو براى داخل خمير به ميزان لازم(من از نصف بسته پنير فتا و كمى پنير ليقوان استفاده كردم)
—-
طرز تهيه
اول آب كمى ولرم و با نوك قاشق شكر و مايه خمير مخلوط كنيد و درش رو بگذاريد و حدود ١٠دقيقه بذاريد بمونه تا عمل بياد،
آرد(الك شده)+شكر+ نمك+بهبوددهنده+تخم مرغ و وانيل + آب (همون مايه خمير عمل اومده )رو مخلوط كنيد و ورز بديد و بعد روغن و اضافه كنيد حدود ١٥ دقيقه ورز بديد،اگر خيلي چسبنده بود خيلي كم آرد بزنيد(نهايتا دو قاشق) و اگر سفت بود بهش ١ تا ٣ ق غ آب اضافه كنيد خمير يه كوچولو چسبندگى داشته باشه اشكال نداره، خميرتون بايد نرم و لطيف باشه ،خميرتون رو ٢٥ دقيقه استراحت بديد ،بعد تقريبا اندازه ى يك نارنگى حدود ١٠٠ گرم چونه بگيريد(در حين كار روى چونه هارو كيسه بكشيد) و بعد هر چونه رو با وردنه يا دست باز كنيد و يك طرفش پنير و گردو بذاريد و مقابلش رو با پيتزابُر و يا چاقوى تيز ،خط هاى عمودى بندازيد(برش بزنيد) و رولش كنيد و به شكل هلالش كنيد و بچينيد(با فاصله)توو سينى فر كه كاغذ روغنى (جنس خوب) گذاشتيد يا چرب و آردپاشى كرديد،و روشونو با كيسه فريزر چرب شده بپوشونيد و بذاريد ٥٠ دقيقه تا يك ساعت استراحت كنن تا حدودا دوبرابر و نيم بشن، “اگر خميرتون از لحاظ ظاهرى دوبرابر و نيم نشده بود، ده دقيقه تا يك ربع ديگه باز بهش زمان بديد، اين حجم گرفتن باعث پوك و متخلخل شدن نون مى شه”(يك جاى نسبتاً گرم آشپزخونه تون) ،بعد يك تخم مرغ كامل و با كمى خامه و وانيل با چنگال خوب بزنيد تا از لختگى در بياد و به آرومى روى نون ها رومالش كنيد و با كنجد تزئين كنيد و بذاريد داخل فر از (قبل داغ شده )با دماى ١٩٠درجه ى سانتى گراد و تا زمانى كه خوشرنگ بشن،با فر برقى من حدود ١٨ دقيقه زمان ميبره.دوستانى كه فر گازى دارن ١٠ تا ١٥ درجه دما رو بالاتر از من بذارن.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچاى پنير و گردو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *