رضیم
شماره دستور پخت: 3363
رضیم
پوآچای برگ

موارد لازم + طرز تهیه

🥖مواد لازم پوآچای برگ👇🏻
۲ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان روغن مایع
۳ عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای روش)
۲ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۱ عدد خمیر مایه خیس
آرد‌ به مقدار لازم

🥖برای داخلش👇🏻
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۴ ق غ روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه

🥖طرز تهیه👇🏻
به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده خمیر رو ورز میدیم و یه خمیر نرمی به دست میاریم خمیر رو یک ساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد.
برای داخلش گوشت چرخ کرده رو داخل تابه ای ریخته و پیاز رو خرد کرده بعد گوشت چرخ کرده و روغن زیتون رو اضافه می کنیم و روی اجاق تفت میدیم سپس رب گوجه ،نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم ۲_۳ دقیقه دیگه هم تفت میدیم بعد از روی اجاق برمی‌داریم.
از خمیرمون تکه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده و با دستمون گرد می‌کنیم اول یه خمیر رو با دستمون کمی باز کرده و از مواد گوشتی داخلش گذاشته و خوب می‌بندیم بعد یه خمیر دیگه برداشته و با وردنه به صورتی که زیاد بزرگ نشه بازش می کنیم با چاقو به شکل چپ راست ۶ تا خط میندازیم اولی رو که درست کردیم روی خمیری که برش زدیم گذاشته و خوب می‌بندیم اون قسمتی که بستیم پایین قرار می گیره بعد توی سینی قرار میدیم و ۱۵ دقیقه صبر می کنیم سپس روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پوآچای برگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.