رضیم
شماره دستور پخت: 3232
رضیم
طرز تهیه پوآچای سیب زمینی

موارد لازم + طرز تهیه

🥖مواد لازم پوآچای سیب زمینی👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب
۱ لیوان روغن زیتون
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای رومالی)
۱/۵ ق غ شکر
۱/۵ ق م نمک
۶_۷ لیوان آرد (یک لیوان آرد گندم استفاده کردم)
نصف پاکت خمیر مایه خیس (۲۱ گرم)
یا ۱ ق م خمیر مایه خشک
‌‌
🥖مواد داخلش👇🏻
۳ عدد سیب زمینی متوسط آب پز
۱ لیوان پنیر سفید
۱ عدد پیاز
۱ دسته جعفری
فلفل سیاه
‌‌
🥖طرز تهیه👇🏻
برای خمیر مواد مایع، نمک، شکر و خمیر مایه رو مخلوط می‌کنیم. آرد رو آروم آروم اضافه می کنیم و یه خمیر به نرمی لاله گوش درست می کنیم بعد روشو بسته و می ذاریم عمل بیاد.
از خمیر به عمل اومده چونه هایی به اندازه تخم مرغ جدا کرده و با دستمون کمی باز می کنیم سپس از مواد داخلی توش گذاشته و می‌بندیم. قسمتی رو که بستیم به صورتی که به سمت پایین قرار بگیره داخل سینی با فاصله می چینیم روش رو با چاقوی تیز برش هایی ایجاد می کنیم.
داخل فر سرد گذاشته و نیم ساعت صبر می کنیم تا یکم دیگه به عمل بیان بعد روی خمیر های عمل اومده یه قاشق مرباخوری مخلوط روغن زیتون و ماست و زرده تخم مرغ را با لیسک می مالیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشن می پزیم.
نوش جان 🥖🙈❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچای سیب زمینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *