رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 1)

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک لیوان ماست
۲) ۲ ق.م پودر شکر
۳) یک لیوان روغن مایع
۴) یک ق.م نمک
۵) ۲ عدد تخم مرغ ( از یکی زرده اش رو استفاده میکنیم )
۶) یک ق.م بکینگ پودر
۷) ۲ ق.غ سرکه
۸) ۳/۵ لیوان و ۲ ق.غ بیشتر آرد
۹) یک کاسه پنیر سفید

✔ طرز تهیه :
به غیر از پنیر سفید تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و یک خمیر نرم که به دست نچسبد درست کنید به اندازه ی نارنگی از خمیرها بردارید و داخل دست گرد کنید و سپس وسط خمیر رو باز کنید پنیر رو قرار بدید و دوباره ببندید و رل کنید به شکل ماه دربیارید و داخل سینی چرب شده بچینید روش زرده ی تخم مرغ بمالید و با کنجد تزئین کنید و در فر از قبل گرم شده درجه ۱۸۰ تا زمانیکه خمیرها پخته و برشته بشن فرصت پخت بدید .
نوش جان 😋

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 2)

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 2)

🥐مواد لازم👇🏻
🥐برای خمیر👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
ا لیوان آب ولرم
۱ ق غ خمیر مایه خشک (یا‌ خیس)
۱ لیوان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای روش)
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۱۰۰ گرم کره
۵_۶ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)
‌‌‌
🥐برای روغن مالی داخلش👇🏻
کره به دمای محیط رسیده

🥐برای مواد داخلش👇🏻
پنیر چدار

🥐برای روش👇🏻
زرده تخم مرغ
کنجد

🥐طرز تهیه👇🏻
مواد خمیر رو داخل ظرفی ریخته و خوب ورز می دیم و اجازه می دیم عمل بیاد بعد خمیر عمل اومده رو به صورت چونه هایی جدا می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم داخلش کره مالیده و تا می کنیم کناره هاش پنیر چدار گذاشته از دو طرف به شکل رول می پیچیم.
داخل سینی روغن مالی شده قرار می دیم و توی سینی هم ۱۵ دقیقه استراحت می دیم بعد روش زرده تخم مرغ می مالیم و کنجد می پاشیم. در نهایت تو فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش سرخ بشه می پزیم.
نوش جان😻🥐❤

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 3)

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 3)

🥖مواد لازم 👇🏻
۱ لیوان شیر
۱/۵ ق غ کره به دمای محیط رسیده
نصف استکان روغن مایع
۱ پاکت خمیر مایه ۱۰ گرم
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۳/۵_۴ لیوان آرد

🥖برای آغشته کردن👇🏻
۲ ق غ شیره انگور
نصف استکان آب
کنجد بو داده

🥖برای داخلش👇🏻
پنیر چدار رنده شده

🥖طرز تهیه👇🏻
به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم در نهایت آروم آروم آرد رو اضافه کرده و یه خمیر نرمی بدست میاریم ۴۵ دقیقه روشو می پوشونیم و می ذاریم عمل بیاد.
سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به ۱۰ تا ۱۲ چونه تقسیم می کنیم سپس داخلش رو باز کرده و توش پنیر‌چدار گذاشته و می‌بندیم.
چونه ها رو اول به شیره انگور و بعد به کنجد آغشته می کنیم بعد از این که چونه ها به این شکل تموم شدن ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت داده و فر رو با دمای ۱۹۰ درجه تنظیم می کنیم و روی پوآچا ها با چاقوی تیز خط هایی ایجاد می کنیم و توی فر می ذاریم وقتی روشون طلایی شد از فر در میاریم.
نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچای پنیری ترکیه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *