رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 1)

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک لیوان ماست
۲) ۲ ق.م پودر شکر
۳) یک لیوان روغن مایع
۴) یک ق.م نمک
۵) ۲ عدد تخم مرغ ( از یکی زرده اش رو استفاده میکنیم )
۶) یک ق.م بکینگ پودر
۷) ۲ ق.غ سرکه
۸) ۳/۵ لیوان و ۲ ق.غ بیشتر آرد
۹) یک کاسه پنیر سفید

✔ طرز تهیه :
به غیر از پنیر سفید تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و یک خمیر نرم که به دست نچسبد درست کنید به اندازه ی نارنگی از خمیرها بردارید و داخل دست گرد کنید و سپس وسط خمیر رو باز کنید پنیر رو قرار بدید و دوباره ببندید و رل کنید به شکل ماه دربیارید و داخل سینی چرب شده بچینید روش زرده ی تخم مرغ بمالید و با کنجد تزئین کنید و در فر از قبل گرم شده درجه ۱۸۰ تا زمانیکه خمیرها پخته و برشته بشن فرصت پخت بدید .
نوش جان 😋

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 2)

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 2)

🥐مواد لازم👇🏻
🥐برای خمیر👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
ا لیوان آب ولرم
۱ ق غ خمیر مایه خشک (یا‌ خیس)
۱ لیوان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای روش)
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۱۰۰ گرم کره
۵_۶ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)
‌‌‌
🥐برای روغن مالی داخلش👇🏻
کره به دمای محیط رسیده

🥐برای مواد داخلش👇🏻
پنیر چدار

🥐برای روش👇🏻
زرده تخم مرغ
کنجد

🥐طرز تهیه👇🏻
مواد خمیر رو داخل ظرفی ریخته و خوب ورز می دیم و اجازه می دیم عمل بیاد بعد خمیر عمل اومده رو به صورت چونه هایی جدا می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم داخلش کره مالیده و تا می کنیم کناره هاش پنیر چدار گذاشته از دو طرف به شکل رول می پیچیم.
داخل سینی روغن مالی شده قرار می دیم و توی سینی هم ۱۵ دقیقه استراحت می دیم بعد روش زرده تخم مرغ می مالیم و کنجد می پاشیم. در نهایت تو فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش سرخ بشه می پزیم.
نوش جان😻🥐❤

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 3)

طرز تهیه پوآچای پنیری (روش 3)

🥖مواد لازم 👇🏻
۱ لیوان شیر
۱/۵ ق غ کره به دمای محیط رسیده
نصف استکان روغن مایع
۱ پاکت خمیر مایه ۱۰ گرم
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۳/۵_۴ لیوان آرد

🥖برای آغشته کردن👇🏻
۲ ق غ شیره انگور
نصف استکان آب
کنجد بو داده

🥖برای داخلش👇🏻
پنیر چدار رنده شده

🥖طرز تهیه👇🏻
به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم در نهایت آروم آروم آرد رو اضافه کرده و یه خمیر نرمی بدست میاریم ۴۵ دقیقه روشو می پوشونیم و می ذاریم عمل بیاد.
سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به ۱۰ تا ۱۲ چونه تقسیم می کنیم سپس داخلش رو باز کرده و توش پنیر‌چدار گذاشته و می‌بندیم.
چونه ها رو اول به شیره انگور و بعد به کنجد آغشته می کنیم بعد از این که چونه ها به این شکل تموم شدن ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت داده و فر رو با دمای ۱۹۰ درجه تنظیم می کنیم و روی پوآچا ها با چاقوی تیز خط هایی ایجاد می کنیم و توی فر می ذاریم وقتی روشون طلایی شد از فر در میاریم.
نوش جان

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه پوآچای پنیری ترکیه ای

  1. هوزان

    فکر کنم خوشمزه باشه تستش میکنم????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی