رضیم
شماره دستور پخت: 86
رضیم
طرز تهیه پيده تركيه

موارد لازم + طرز تهیه

غذاهای کشور ترکیه طعم بسیار لذیذی دارند و با ذائقه ما ایرانی ها کاملا جور هستند.پس تصميم گرفتم يه شام خوشمزه درست كنم به اسم پيده👌🏻👌🏻😉 پيده تركيه:

١- ارد ٥٠٠ گرم
۲- خمیر مایه دو قاشق غذا خوری
۳-شكر يك قاشق غذاخوري
٤-یک لیوان اب ولرم
۵-یک قاشق چايخوري نمک
۶- دو عدد زرده تخم مرغ ( برای کناره های خمیر )
مواد لازم برای توی خمیر:
۱- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲- یک عدد پیاز
۳-یک عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز
۴- چهار یا پنج شاخه جعفری
۵-نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ارد را در ظرفی ریخته وسط ارد را خالي ميكنيم،در یک ظرف دیگر مایه خمير را با شكر و اب ولرم مخلوط کرده تا این که مایه خمیر پف کند.
بعد این مایه خمير را یواش یواش به وسط آرد اضافه میکنیم نمك رانيز همينطور، ورز داده و به خمیر استراحت میدهیم.حدودا۲۰ دقیقه زمان میبرد در فضاي آشپزخانه،تا حجم خمير دو برابر شود،براي داخل خمير پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم-هم چنین فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه میکنیم جعفری و نمک وفلفل سیاه وادویه هایی مثل زردچوبه-دارچین-وسیر رنده شده نیز اضافه کرده.در اخر دو قاشق غذاخوری اب سرد اضافه کرده و مواد را به هم میزنیم.
بعد از آن خمير را به شكل بيضي درآورده ازمواد میانی در وسط خمير ميريزيم(گرم نباشد)،با فاصله ٢ سانت از اطراف خمير،بعد سر و ته و كناره هاي خمير را به روي گوشت ها ميآوريم (شبيه به قايق). کناره های خمیر را با زرده اغشته می کنیم. در سینی چرب شده گذاشته بعد سینی را به فر داغ شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد منتقل میکنیم. روي پيده كه طلايي شد آماده است میتوان به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید(من از مقداري پنير پيتزا و پيازچه استفاده كردم،اختياري

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پيده تركيه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *