رضیم
شماره دستور پخت: 1802
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد وسط پیراشکی کاملا سلیقه ای هست میتونید از گوشت و قارچ،سبزیجات،پنیر،و خلاصه هر چی که دوست دارید استفاده کنید.
.
.خمیر این پیراشکی بسیار بسیار سبک و خوشمزست،حتما امتحانش کنید.
پیراشکی سوسیس
مواد لازم:
آرد (مقداری که خمیر بدست نچسبد)
تخم مرغ ۲ عدد
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر نصف استکان
روغن نصف استکان
طرز تهیه
۱)ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه+۱ قاشق مرباخوری شکر+نصف استکان آب ولرم را باهم مخلوط کرده تا شکر کاملا حل بشه و بعد روشو با حوله تمیز بپوشونید و بزارید توی فر خاموش تا حجمش دوبرابر بشه.
۲)دوتا تخم مرغ بردارید و یکی از زرده ها را برای رومال جدا کنید(۱ تخم مرغ +۱ سفیده) را با نصف استکان روغن و نصف استکان شیر مخلوط کنید.
۳)خمیر مایه را بعد از یه رب از فر خاموش دربیارید و بریزید تو مخلوط تخم مرغ و و شیر و روغن
۴)همه مواد را باهم ترکیب کنید.
۵)حالا کم کم بهش آرد اصافه کنید تا خمیر به دست نچسبه.
۶)خمیر را در ظرف بزرگتری میزارین و دوباره روش حوله تمیز میندازین میزارین توی فر خاموش
۷)بعد از ۱ ساعت خمیر ما حجمش دو برابر شده مثل استوری
۸)پف خمیر را با دست میگیریم بعد به چند تا چونه تقسیم میکنیم و هر قسمت را با وردنه باز میکنیم با یه کاسه میتونید قالب بزنید و بعد از مواد سوسیس که کاملاا سرد شده وپایین تر میگم که چطوری درستش کردم را میزاریم وسط خمیر و لبه ها را به هم فیکس میکنیم و میبندیم.
۹)روشو با همون یه زرده تخم مرغ که باقی مانده بود و یخورده شیر همزده و روی خمیرها را رومال میکنیم و کنجد میپاشیم و دوباره ۱ رب بهش استراحت میدیم.
۱۰)میره توی فر ۱۸۰ درجه حرارت از پایین به مدت ۲۵ دقیقه و ۵ دقیقه هم گریل را روشن میکنیم
تماااام
مواد میانی
یک پیاز را رنده میکنیم بهش زردچوبه میرنیم و بعد سوسیس رنده شده را بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا سرخ بشه بعد بهش رب گوجه،پوره سیر و فلفل دلمه ای و فیله گوجه و نمک و فلفل اضافه میکنیم ومیزاریم مواد با هم بپزه(مواد بدست آمده باید بدون آب و روغن اضافی باشه)
پ ن: سس هم سس جعفری هست که کاملا اختیاری هست میتونید ازاین سس یا سس کچاپ استفاده کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پیراشکی سوسیس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.