رضیم
رضیم
طرز تهیه پیراشکی کدو حلوایی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم خمیر:
آرد (مقداری که خمیر بدست نچسبد)
تخم مرغ ۲ عدد
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر نصف استکان
روغن نصف استکان
مواد لازم وسط پیراشکی:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
کدوحلوایی ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و دارچین
فلفل چیلی،رزماری،تخم گشنیز
سیر
طرز تهیه:
۱)ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه+۱ قاشق مرباخوری شکر+نصف استکان آب ولرم را باهم مخلوط کرده تا شکر کاملا حل بشه و بعد روشو با حوله تمیز بپوشونید و بزارید توی فر خاموش تا حجمش دوبرابر بشه.
۲)دوتا تخم مرغ بردارید و یکی از زرده ها را برای رومال جدا کنید(۱ تخم مرغ +۱ سفیده) را با نصف استکان روغن و نصف استکان شیر مخلوط کنید.
۳)خمیر مایه را بعد از یه رب از فر خاموش دربیارید و بریزید تو مخلوط تخم مرغ و و شیر و روغن
۴)همه مواد را باهم ترکیب کنید.
۵)حالا کم کم بهش آرد اصافه کنید تا خمیر به دست نچسبه.
۶)خمیر را در ظرف بزرگتری میزارین و دوباره روش حوله تمیز میندازین میزارین توی فر خاموش
۷)بعد از ۱ ساعت خمیر ما حجمش دو برابر شده
۸)پف خمیر را با دست میگیریم بعد به چند تا چونه تقسیم میکنیم و هر قسمت را با وردنه باز میکنیم با یه کاسه میتونید قالب بزنید و بعد از مواد گوشتی که کاملاا سرد شده وپایین تر میگم که چطوری درستش کردم را میزاریم وسط خمیر و لبه ها را به هم فیکس میکنیم و میبندیم.
۹)روشو با همون یه زرده تخم مرغ که باقی مانده بود و یخورده شیر همزده و روی خمیرها را رومال میکنیم و کنجد میپاشیم و دوباره ۱ رب بهش استراحت میدیم.
۱۰)میره توی فر ۱۸۰ درجه حرارت از پایین به مدت ۲۵ دقیقه و ۵ دقیقه هم گریل را روشن میکنیم
تماااام
طرز تهیه مواد میانی پیراشکی:ابتدا کدوحلوایی را
و با روغن زیتون و یک عدد فلفل خشک،دانه های گشنیز رزماری و پودر دارچین مزه دار کنید،سپس به مدت 45 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا بپرند و نرم شوند.
سپس در تابه ای مناسب پیاز خرد شده را تفت میدهیم سپس گوشت چرخکرده را اصافه کرده و حسابی با پیاز تفت میدهیم بعد از اون قارچ های خرد شده،نمک و فلفل و پوره سیر را اضافه و دوباره تفت میدهیم وسپس کدوحلوایی های مزه دار شده را نگینی ریز خرد کرده و به موادمون اصافه میکنیم کل مواد رو با هم تفت میدهیم و تمام

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیراشکی کدو حلوایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *