رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مصرف کالباس و فراورده های اینچینی خب خیلی توصیه نمیشه ولی من هر از چند وقتی که هوس میکنم به نظرم مصرفش بلامانع هست😆
.
ساندویچ امروزمون رسپی ژامبون تنوری بیرونه.پس خودمون دست بکار میشیم که بدجور هوس کرده بودم
عکسهارا ورق بزنید
میزان مواد اولیه به دلخواه هست برای همین دقیق ذکر نشده
ژامبون تنوری
مواد لازم:
ژامبون از هر نوعی که دوست داشتین
پنیر پیتزا
چیبس خلالی
پنیر گودا
قارچ
کاهو
گوجه
خیارشور
پیاز
پودر سیر و پیاز،آویشن،فلفل ونمک
سس مایونز
سس‌کچاپ
لیموترش تازه
طرز تهیه:
اول عکسها را ورق بزنید،ژامبون را باز کرده من از دو ورق استفاده کردم شما میتونید بنا به ذائقه تون بیشترش کنید روی یک طرف ژامبون پنیر پیتزا،چیبس خلالی،پنیر گودا،قارچ سرخ شده با ادویه را اضافه کنید و توی یه تابه گریل ۱ قاشق روغن بریزید نه بیشتر بعد ژامبون را بزارید تا ژامبون سرخ و پنیر آب شود ،سپس نصف ژامبون را روی مواد دیگه بیارید و بزارید قشنگ سرخ بشه،روی نصف نان باگت مقداری سس کچاپ و کاهو و گوجه و سس که مخلوطی از خیارشور و پیاز رنده شده و مایونز و خردل و لیموترش و ادویه هست اضافه کرده و ژامبون تنوری را تا داغ داغ هست میزاریم وسط ساندویچ و تماااام ،درست کنید و نوش جاااان…

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ژامبون تنوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)