رضیم
شماره دستور پخت: 3278
رضیم
طرز تهیه کباب مانیسا

موارد لازم + طرز تهیه

🍢مواد لازم کباب مانیسا👇🏻
۱/۵ کیلو گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفند
نصف استکان آرد سوخاری
۲ عدد پیاز /رنده شده و آبش گرفته میشه (آبش رو استفاده نمی کنیم)
۲ ق م نمک
۱ ق م فلفل سیاه
۱/۵ ق م پودر فلفل قرمز

🍢برای سس👇🏻
۱/۵ ق غ کره
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
۱ ق غ رب فلفلی
نصف ق چ نمک
مقدار کمی فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز
۱ لیوان آب (۲۵۰ میلی لیتر)

🍢برای سرو کردن👇🏻
۷ عدد نان پیده
گوجه و فلفل کباب شده
‌۱/۵ ق غ کره

🍢طرز تهیه👇🏻
پیاز ها رو رنده کرده و آبشو می گیریم گوشت چرخ کرده رو توی ظرفی ریخته و روش پیاز، آرد سوخاری و ادویه ها رو اضافه کرده و حداقل ۶ تا ۷ دقیقه ورز می دیم.
از کباب نوارهای باریکی آماده می کنیم. من به سیخ چوبی کوچیک کشیدم. کباب ها رو داخل سینی قرار داده و اگه امکان داشته باشه داخل یخچال یک ساعت قرار می دیم تا استراحت کنه.
برای سس رب گوجه، توی تابه کره ذوب شده، رب گوجه فرنگی و رب فلفلی و ادویه ها رو اضافه کرده یکم تفت می دیم بعدا بهش آب اضافه کرده و تا به قوام سس برسه می پزیم.
تابه رو چرب کرده و گرم می‌کنیم کباب ها رو کف تابه می چینیم و زیر و رو سرخشون می‌کنیم.
توی تابه کوچک کره رو گرم می کنیم.
پیده ها رو کوچیک کوچیک برش زده و توی بشقاب می‌ذاریم روش سس گوجه فرنگی می‌ریزیم بعد کباب ها رو روش می ذاریم و با جعفری، فلفل و گوجه فرنگی سرو می کنیم در نهایت روش کره گرم شده می‌ ریزیم.
نوش جان🙈🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب مانیسا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *