رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم کدو پلو با گوشت :
گوشت تکه ای خرد شده ۳۵۰ گرم
کدوحلوایی ۵۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر دارچین،ادویه گوشت
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
آبغوره
زعفران
برنج ایرانی
زرشک و جعفری (اختیاری)
.
طرز تهیه:ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با ادویه و سیر خرد شده تفت دهید سپس گوشت هایی که خرد شده را به پیاز اضافه کنید و همه مواد را تا جایی سرخ کنید که رنگ گوشت عوض شود بعد از آب ولرم اصافه کرده و به مدت ۴ ساعت گوشت را بپزید،در این فاصله کدوحلوایی را برش داده پوست بگیرید و حبه قندی خرد کنید ،هویج را هم کبریتی خرد کنید و در تابه ای مناسب ابتدا هویج را تفت دهید تا مقداری نرم شود سپس کدوحلوایی را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا مقداری نرم شوند بعد از آن آبغوره اضافه کرده و روی شعله ملایم تا مواد ترکیب و به خرد هم برود سپس که گوشت ها کاملا پخته شد از آب گوشت جدا کرده و به مخلوط هویج و کدوحلوایی اضافه کنید و زعفران غلیظ دم کرده بریزید و حدودا ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم تا مواد جذب هم شوند(نمک غذارا هم اندازه کنید) سپس برنج را طبق روال همیشه آبکش کنید مقداری برنج را برای پلوهای مخلوط دون تر برمیداریم و کف ظرف تهدیگ مورد نظر را قرار بدید و مقداری برنج سفید و مقداری از مواد گوشت و کدوحلوایی و هویج و دوباره برنج سفید و دوباره مواد تا همه مواد تمام شود،در آخر کار زعفران دمکرده میریزیم و برنج را دم میکنیم و با زرشک و جعفری خرد شده تزیین میکنیم،نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کدو پلو با گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی