رضیم
شماره دستور پخت: 3096
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🥪مواد لازم کرپ گوشت👇🏻
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ حبه سیر
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۴ ق غ روغن مایع
۱ ق م سر خالی نمک
۱ ق چ پودر فلفل قرمز،فلفل سیاه و ادویه دلخواه

🥪برای کرپ👇🏻
۲ عدد تخم مرغ
۱/۵ لیوان شیر
۱/۵ لیوان آب
۲ لیوان آرد
۱ ق چ نمک

🥪برای سس بشامل👇🏻
۱ ق غ کره
۱ ق غ روغن مایع
۱ ق غ آرد
۱/۵ لیوان شیر
نصف ق چ نمک

🥪طرز تهیه👇🏻
ابتدا کرپ ها رو آماده میکنیم تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و شیر رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم بعد آب رو میریزیم و آرد رو کم کم اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه خمیر صاف و یکدست آماده میکنیم . داخل یه تابه نچسب ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع ریخته ۲ ملاقه از خمیر کرپ میریزیم تابه رو کج میکنیم تا مواد ، یکنواخت همه جای تابه پخش بشه زیر و رو میپزیم.
برای آماده کردن مواد گوشتی اول گوشت چرخ کرده رو کمی تفت میدیم سیر و پیاز ریز خرد شده رو اضافه کرده و سرخ میکنیم سپس گوجه فرنگی ها رو رنده کرده یا میکس میکنیم و به گوشتمون اضافه میکنیم بعد رب گوجه فرنگی و ادویه رو ریخته و همه ی مواد رو کمی تفت میدیم.
کرپ های پخته شده رو داخل سینی فر یا ظرف مورد نظرمون میذاریم و مواد گوشتی رو روش ریخته و پخش میکنیم بعد روش پنیر چدار رنده شده میریزیم و لایه لایه این کارو تکرار میکنیم.
برای درست کردن سس بشامل ابتدا کره رو ذوب کرده و آرد رو میریزیم، کمی تفت میدیم بعد شیر رو اضافه کرده و نمک رو میریزیم و هم میزنیم وقتی یه کم قوام اومد زیر اجاق رو خاموش میکنیم.
سس بشامل رو روی کرپ هامون ریخته و پنیر چدار رنده شده روشون میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به‌ مدت ۲۰ دقیقه میپزیم و داغ سرو میکنیم.
نوش جان ❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کرپ گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *