

موارد لازم + طرز تهیه
کلاب مرغ و اسفناج
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ عدد
اسفناج ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
قارچ مقداری
پنیر خامه ای مقداری
خامه به میزان لازم
نمک و فلفل
نان تست
طرز تهیه: اول از همه بگم که این موادی که درست میکنیم را میتونید در کنار پاستا هم سرو کنید که اونم طعمش عالیه.حالا برای شروع ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و یه پیاز داغ محشر تهیه میکنیم که به این صورت که پیاز سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل میزنیم وقتی پیاز داغ گرفتیم میزاریم کنار بعد مرغ رو هم گریل کردم بعد با چنگال ریش ریش کردم ریختم روی پیاز داغ ها،اسفناج را جدا خرد کردم و بخار پز کردم و اضافه کردم به ظرف مرغ و قارچ ها را هم اسلایس کردم و جدا با حرارت بالا تفت دادم که آب نندازه بعد ریختم روی بقیه مواد و حالا با شعله متوسط بهش پنیر خامه ای و پوره سیر و نمک و فلفل اضافه کردم و هم زدم تا با بقیه مواد مخلوط بشه، بعد شعله را خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم؛ موادمون حاضره ،حالااامیریزیم لابه لای نان تست و میزاریم توی دستگاه گریل اما اگه مثه من دستگاه ندارید ساندویچ ها را بعد از آماده سازی بپیچید لای فویل و بعد در تابه چدن قرار بدید یه جسم سنگین بزارید روش تا کاملا پرس بشه بعد با چاقو از وسط نصف کرده و سرو کنید،نوش جااان?
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.