رضیم
رضیم
طرز تهیه کورابیه ارده

موارد لازم + طرز تهیه

🥜مواد لازم کورابیه ارده👇🏻
۱۵۰ گرم کره یا مارگارین
۱ استکان ارده
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ عدد زرده تخم مرغ (سفیده برای رومال)
۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر (۵ گرم)
۲/۵_۳ لیوان آرد

🥜برای روش👇🏻
بادام یا گردو یا فندق خرد شده

🥜طرز تهیه👇🏻
ابتدا کره ی تو دمای محیط نرم شده، ارده، روغن مایع، زرده تخم مرغ و پودر قند رو با همزن دستی هم می‌زنیم بعد وانیل و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم سپس آرد رو آروم آروم اضافه می کنیم و یه خمیر نرم بدست میاریم. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و گرد می‌کنیم اول به سفیده تخم مرغ و سپس به بادام خرد شده آغشته کرده و توی سینی می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم تا وقتی خنک نشده بهشون دست نمی زنیم چون ترک بر میداره و میشکنه.
نوش جان🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کورابیه ارده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *