
موارد لازم + طرز تهیه
🍪مواد لازم کورابیه قهوه شکلاتی👇🏻
۲۰۰ گرم کره نرم شده
۱ استکان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ
۲ ق غ نسکافه
۱ لیوان پودر قند (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۴ لیوان آرد (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۱ پاکت بکینگ پودر
🍪طرز تهیه👇🏻
ابتدا کره، پودر قند، تخم مرغ، نسکافه، روغن مایع، بکینگ پودر رو داخل ظرفی اضافه کرده و هم می زنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز می دیم خمیر باید نرم باشه زیاد سفت نباشه.
هر طور که دوست داشتین میتونین شکل بدین من یه مقداری رو به شکل هسته قهوه و یه مقداریش رو با ماسوره شکل دادم. داخل قیف، خمیر رو ریخته و با ماسوره شکل می دیم سپس توی سینی کاغذ روغنی پهن شده میچینیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا وقتی که کمی طلایی بشن میپزیم.
در نهایت شکلات رو به روش بن ماری ذوب کرده و یک گوشه کورابیه خنک شده رو به شکلات آغشته کنین و یا مثل من می تونین روش بریزین بعد از اینکه شکلاتش سفت شد سرو کنین.
نوش جان❤☺️🍪
💥نکته👇🏻
اگه قهوه دوست نداشتین به جاش می تونین از کاکائو استفاده کنین.
حوری دخت (خریدار محصول) –
فکر نمیکنم خوشمزه باشه :|👏🏻😊👌🏻
شوانه (خریدار محصول) –
خیلی دنبال این طرز تهیه بودم????????