رضیم
شماره دستور پخت: 3329
رضیم
طرز تهیه کورابیه قهوه

موارد لازم + طرز تهیه

🍪مواد لازم کورابیه قهوه شکلاتی👇🏻
۲۰۰ گرم کره نرم شده
۱ استکان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ
۲ ق غ نسکافه
۱ لیوان پودر قند (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۴ لیوان آرد (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۱ پاکت بکینگ پودر
‌‌
🍪طرز تهیه👇🏻
ابتدا کره، پودر قند، تخم مرغ، نسکافه، روغن مایع، بکینگ پودر رو داخل ظرفی اضافه کرده و هم می زنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز می دیم خمیر باید نرم باشه زیاد سفت نباشه.
هر طور که دوست داشتین میتونین شکل بدین من یه مقداری رو به شکل هسته قهوه و یه مقداریش رو با ماسوره شکل دادم. داخل قیف، خمیر رو ریخته و با ماسوره شکل می دیم سپس توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می‌چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا وقتی که کمی طلایی بشن می‌پزیم.
در نهایت شکلات رو به روش بن ماری ذوب کرده و یک گوشه کورابیه خنک شده رو به شکلات آغشته کنین و یا مثل من می تونین روش بریزین بعد از اینکه شکلاتش سفت شد سرو کنین.
نوش جان❤☺️🍪
‌‌


💥نکته👇🏻
اگه قهوه دوست نداشتین به جاش می تونین از کاکائو استفاده کنین.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کورابیه قهوه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *