رضیم
رضیم
طرز تهیه کورابیه مغزدار

موارد لازم + طرز تهیه

🌰مواد لازم کورابیه مغزدار👇🏻
۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده یا مارگارین
۱ لیوان پودر قند
۱ لیوان نشاسته
۱ عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع
نصف پاکت بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری
۳_۳/۵ لیوان آرد
۱ ق غ پودر کاکائو

🌰برای روش👇🏻
۸۰ گرم شکلات

🌰طرز تهیه👇🏻
داخل ظرف مناسبی کره، روغن مایع، تخم مرغ، نشاسته، وانیل و پودر قند رو ریخته و خوب هم می زنیم سپس بکینگ پودر و آرد رو اضافه کرده و یه خمیر نرمی که به دست نچسبه ورز می‌دیم.
یک سوم خمیر رو جدا می کنیم و بهش پودر کاکائو اضافه کرده و ورز می دیم. تیکه‌ های بزرگتر از نخود برداشته و گرد می کنیم.
از خمیر سفید تیکه های بزرگتر از گردو برداشته و با دستمون بازش می کنیم و داخلش خمیر کاکائویی رو گذاشته و بعد گردش می کنیم. وسطش رو گود کرده و با کمک چاقو کناره هاشو خط میندازیم سپس توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به صورتی که روشون سفید بمونه می‌پزیم.
وسط کورابیه های خنک شده شکلات بن ماری می‌ریزیم و سرو می کنیم.
نوش جان💗🌸

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کورابیه مغزدار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *