رضیم
شماره دستور پخت: 3000
رضیم
طرز تهیه کیک اسفناج

موارد لازم + طرز تهیه

🍰مواد لازم کیک اسفناج🍰
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ استکان شیر
۱ لیوان شکر
۱ استکان روغن مایع
۱ پاکت بکینگ پودر
۲ پاکت وانیل
۲/۵ لیوان آرد الک شده
۱ لیوان پوره اسفناج
🍰برای وسطش🍰
۲ پاکت کرم شانتی
۲_۳ پنیر خامه‌ای
۲_۳ عدد موز
🍰برای روش🍰
۲ پاکت سس شکلاتی دکتر اوتکر
نصف لیوان شیر


🍰طرز تهیه🍰
تخم مرغ‌های به دمای محیط رسیده ، وانیل و شکر را به خوبی هم میزنیم بعد روغن مایع، شیر و پوره اسفناج رو اضافه کرده و هم می زنیم سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه و هم میزنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کرده‌ایم ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم (نمیذاریم زیاد طلایی و سرخ بشه)
‌ ۲ پاکت کرم شانتی و یک لیوان شیر را هم میزنیم و ۲_۳قاشق پنیر خامه‌ای اضافه می کنیم و یک ساعت در یخچال استراحتش میدیم. کیک خنک شده رو با قالب گرد یا لیوان قالب می زنیم و کیک هایی رو که از کنار باقی مونده رو پودر می کنیم.
همونجور که تو فیلم می‌بینید کیک رو از وسط بریده و وسط کیک را با خامه و یک تکه موز پر میکنیم و کناره هاش رو خامه می‌کشیم و در نهایت با پودر کیک کناره هاش رو پوشش می‌دیم.
روی کیک هامون سس شکلاتی ریخته و هر مدلی که دوست داریم تزیینش می کنیم.
نوش جونتون😍🍰

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفناج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *