رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک هویج با عسل

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _۱ لیوان فرانسوی
عسل _۶ قاشق غذا خوری
هویج رنده شده_۱ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_ ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ_۴ عدد
گردو_۵۰ گرم
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
هل _دلخواه
گلاب _۳ قاشق غذاخوری

مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.

مرحله دوم
عسل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.

مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
هویچ ، گردو ،هل و گلاب را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

برای تزیین میتوانید وقتی کمی کیک هنوز حرارت دارد از قالب خارج کرده و یک لایه عسل بریزید و طبق سلیقه میتونید از پودر نارگیل یا پودر گردو استفاده کنید و روی لایه عسل بپاشید و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک هویج با عسل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *