
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
پودر نارگیل _۳/۴ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.
مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
هویچ ها و پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
میتوانید این کیک خوشمزه را برش زده و بین آن خامه با پودر نارگیل بریزید و نوش جان کنید.
ژوان (خریدار محصول) –
محشره واقعا 🥰 🙂 😉 😋