رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک هویج کاراملی (سس کارامل)

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م

مواد لازم سس کارامل

شکر_یک لیوان
کره_۵۰ گرم
خامه صبحانه_۴ قاشق

مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.

مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.

مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
هویچ ها را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

طرز تهیه سس کارامل

در تابه نسوز یا تفلون شکر رو بریزید و با حرارت ملایم بذارید آب بشه و رنگ کاراملی بخودش بگیره اصلا با قاشق همش نزنید بعد که کاملا رنگ کاراملی گرفته بهش کره رو اضافه کنید و با قاشق چوبی همش بزنید و بعد خامه اضافه کنید و هم بزنید ، روی کیک ریخته و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک هویج کاراملی (سس کارامل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *