موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.
مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
هویچ ها را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
حنان –
چه عالیه باید برم سراغش🥰👍🏻