
موارد لازم + طرز تهیه
🍮مواد لازم کیک پاندسپانیای توت فرنگی👇🏻
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ بسته بکینگ پودر
۱ بسته وانیل
۳ ق غ نشاسته
۱ لیوان آرد
🍮برای خیس کردن کیک👇🏻
۱/۵ لیوان شیر
🍮برای محلبی👇🏻
۴ لیوان شیر
۴ ق غ سرپر شکر
۲ ق غ آرد
۳ ق غ نشاسته
۱ بسته وانیل
۱ ق غ کره
نصف بسته پودر کرم شانتی
🍮برای سس توت فرنگی👇🏻
۴۰۰ گرم توت فرنگی
۱ ق چ شکر
نصف لیوان آب
۲ ق غ نشاسته
🍮طرز تهیه👇🏻
ابتدا در یک ظرف شکر و تخم مرغ ها را می ریزیم و ۵ دقیقه هم می زنیم سپس آرد الک شده، نشاسته، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و با لیسک هم میزنیم بعد داخل ظرفی که چرب شده و آرد پاشی شده موادمون رو میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه می پزیم.
بعد اینکه پاند اسپانیا مون خنک شد یک و نیم لیوان شیر روش میریزیم.
برای محلبی توی قابلمه به غیر از وانیل و کره همه موادمون رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم و بعد اینکه محلبی قوام اومد زیر اجاق رو خاموش می کنیم کره و وانیل رو اضافه و هم میزنیم. محلبی را کمی گرم میکنیم و پودر کرم شانتی را اضافه میکنیم بعد محلبی رو روی پاند اسپانیا می ریزیم.
توت فرنگی ها رو داخل قابلمه ریخته و روشون شکر می ریزیم نشاسته رو به نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می زنیم و روی توت فرنگی هامون ریخته و می جوشانیم سس توت فرنگی رو روی محلبی مون میریزیم.
حالا کیکمون رو حداقل ۴ ساعت باید داخل یخچال بزاریم تا قشنگ خودش رو بگیره و خوشمزه بشه.
نوش جان🥰😍
خزال –
اوه مای گاد🙂🥰
هلناز (خریدار محصول) –
این دستورپخت حرف نداره
مرسا (خریدار محصول) –
من به آشپزی خیلی علاقه دارم واسه همین خیلی به سایتتون سر میزنم????