رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پاندسپانیای توت فرنگی

موارد لازم + طرز تهیه

🍮مواد لازم کیک پاندسپانیای توت فرنگی👇🏻
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ بسته بکینگ پودر
۱ بسته وانیل
۳ ق غ نشاسته
۱ لیوان آرد

🍮برای خیس کردن کیک👇🏻
۱/۵ لیوان شیر

🍮برای محلبی👇🏻
۴ لیوان شیر
۴ ق غ سرپر شکر
۲ ق غ آرد
۳ ق غ نشاسته
۱ بسته وانیل
۱ ق غ کره
نصف بسته پودر کرم شانتی

🍮برای سس توت فرنگی👇🏻
۴۰۰ گرم توت فرنگی
۱ ق چ شکر
نصف لیوان آب
۲ ق غ نشاسته


🍮طرز تهیه👇🏻
ابتدا در یک ظرف شکر و تخم مرغ ها را می ریزیم و ۵ دقیقه هم می زنیم سپس آرد الک شده، نشاسته، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و با لیسک هم میزنیم بعد داخل ظرفی که چرب شده و آرد پاشی شده موادمون رو میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه می پزیم.
بعد اینکه پاند اسپانیا مون خنک شد یک و نیم لیوان شیر روش میریزیم.
برای محلبی توی قابلمه به غیر از وانیل و کره همه موادمون رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم و بعد اینکه محلبی قوام اومد زیر اجاق رو خاموش می کنیم کره و وانیل رو اضافه و هم میزنیم. محلبی را کمی گرم می‌کنیم و پودر کرم شانتی را اضافه میکنیم بعد محلبی رو روی پاند اسپانیا می ریزیم.
توت فرنگی ها رو داخل قابلمه ریخته و روشون شکر می ریزیم نشاسته رو به نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می زنیم و روی توت فرنگی هامون ریخته و می جوشانیم سس توت فرنگی رو روی محلبی مون میریزیم.
حالا کیکمون رو حداقل ۴ ساعت باید داخل یخچال بزاریم تا قشنگ خودش رو بگیره و خوشمزه بشه.
نوش جان🥰😍

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پاندسپانیای توت فرنگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *