رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پای سیب بدون شیر

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
کره_۱۲۵گرم
تخم مرغ_۴عدد
آب یا گلاب _۱/۲ پیمانه
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهییه

۱_سیب ها را به صورت قاچ ها پرتقال در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و اجازه پخت دهید.

۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.

۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.

۴_کره و آب یا گلاب را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.

۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.

۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

۷_کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب ها را از شهد خارج کرده و کف قالب بچینید، سپس مواد را روی سیب ها ریخته و داخل فر قرار دهید.

۸_فر را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و سپس داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ الا ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزد.

نکته
به جای استفاده کامل از کره میتوانید، نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پای سیب بدون شیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی