
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
شیر_۱/۲پیمانه
کره_۱۰۰گرم
تخم مرغ_۴عدد
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه
۱_سیب ها را به صورت چیپسی در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و کمی اجازه پخت دهید.
۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.
۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.
۴_کره و شیر را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.
۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.
۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم.
۷_پلو پز را کمی چرب کرده و یک لایه مواد را داخل پلو پز ریخته ، لایه بعدی سیب ها را چیده ، لایه بعد دارچین قراره میدهیم، همین ترتیب ادامه داده تا مواد تمام شوند.
۸_کیک به مدت نیم ساعت با تنظیمات متوسط مخصوص طلایی شدن داخل پلو پز پخته میشود.
مه دخت (خریدار محصول) –
حرف نداشت👌🏻😋