رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پای سیب داخل پلو پز

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
شیر_۱/۲پیمانه
کره_۱۰۰گرم
تخم مرغ_۴عدد
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

۱_سیب ها را به صورت چیپسی در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و کمی اجازه پخت دهید.

۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.

۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.

۴_کره و شیر را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.

۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.

۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم.

۷_پلو پز را کمی چرب کرده و یک لایه مواد را داخل پلو پز ریخته ، لایه بعدی سیب ها را چیده ، لایه بعد دارچین قراره میدهیم، همین ترتیب ادامه داده تا مواد تمام شوند.

۸_کیک به مدت نیم ساعت با تنظیمات متوسط مخصوص طلایی شدن داخل پلو پز پخته میشود.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پای سیب داخل پلو پز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *