موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
شیر_۱/۲پیمانه
کره_۱۰۰گرم
تخم مرغ_۴عدد
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهییه
۱_سیب ها را به صورت قاچ ها پرتقال در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و اجازه پخت دهید.
۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.
۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.
۴_کره و شیر را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.
۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.
۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
۷_کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب ها را از شهد خارج کرده و کف قالب بچینید، سپس مواد را روی سیب ها ریخته و داخل فر قرار دهید.
۸_فر را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و سپس قالب داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ الا ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزد.
نکته
مخلوط کردن ۲ یا ۳ قاشق آرد ذرت به جای آرد کیک باعث پوک تر و خوشمزه تر شدن کیک میشود، توجه داشته باشید با اضافه کردن آرد ذرت به همان مقدار آرد سفید کم کنید.
خندان گل (خریدار محصول) –
عجب رسپی خفنی????????????