
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
پودر قند _۳/۴ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
دستور پخت
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
پودر قند و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.
طرز تهیه روکش پرتقالی
مواد لازم :
نشاسته ذرت _۲ قاشق غ
آب پرتقال_۱ لیوان
پودر ژله _۱ بسته
خامه_۲ قاشق غذا خوری
نشاسته، آب پرتقال، شکر و خامه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته پخته و غلیظ و مانند فرنی شود. پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و اضافه کنید و اجازه دهید در یخچال کاملا سرد شود، سپس روی کیک ریخته و نوش جان کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.