رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پرتقالی با پودر قند

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
پودر قند _۳/۴ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ

دستور پخت

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
پودر قند و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.

طرز تهیه روکش پرتقالی

مواد لازم :
نشاسته ذرت _۲ قاشق غ
آب پرتقال_۱ لیوان
پودر ژله _۱ بسته
خامه_۲ قاشق غذا خوری

نشاسته، آب پرتقال، شکر و خامه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته پخته و غلیظ و مانند فرنی شود. پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و اضافه کنید و اجازه دهید در یخچال کاملا سرد شود، سپس روی کیک ریخته و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پرتقالی با پودر قند”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی