موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
دستور پخت
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک نیز بپزد.
مواد لازم برای شربت :
اب پرتقال_1 لیوان
شکر_ سه چهارم لیوان
رنده پوست پرتقال_ 2 ق م
طرز تهیه:
سه چهارم پیمانه شکر رو تو قابلمه میریزیم
اب پرتقال و 2 ق غ رنده پوست پرتقال روتوش میریزیم و 5 دقیقه میجوشونیم
شربت گرم رو روی کیک سرد شده میریزیم و نوش جان میکنید😉
فریماه –
خیلی رسپی راحتیه🙏🏻🙂
مهرآور –
بازم درمورد این دسته بندی طرز تهیه بزارین????
هینان (خریدار محصول) –
به نظر خوشمزه میاد، حتما درستش میکنم????????????