موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
دستور پخت
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.
«دستور سس کاراملی»
مواد لازم
شکر_یک پیمانه
خامه صبحانه_۱/۲ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده _۱ق چ
دستور
شکر را داخل تابه ریخته و اجازه میدهیم بدون هم زدن ذوب شود، زمانی که رنگ کاراملی گرفت خامه را اضافه کرده و هم میزنیم سپس از روی حرارت برداشته و پوست رنده شده پرتقال را اضافه میکنیم و روی کیک میریزیم.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.