
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
کشمش _۳/۴ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
دستور پخت
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال ، رنده پوست پرتقال و کشمش ها را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه از قبل گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.
نکته
توجه داشته باشید مقدار کشمش میتواند به دلخواه باشد اگه علاقه بیشتری دارید ۱ لیوان کامل کشمش داخل مواد کیک خود بریزید.
کامیشا (خریدار محصول) –
چه عالی شدههه😊😊🙏🏻
آلما (خریدار محصول) –
احسنت عالی بود🤩
چهره گل (خریدار محصول) –
عالی شده بنظرم ???? ???? ????????