رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پرتقالی گردویی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
شکر _یک لیوان
گردو_نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ

دستور پخت

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و پودر گردو و در صورت تمایل تیکه های خیلی کوچک که پودر نشدن رو هم میتونید جایگزین کنید و هم بزنید.

مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.

نکته
مقدار گردو تا حد محدودی میتواند به دلخواه باشد و همچنین پودر بودن یا کوچک بودن آن نیز به سلیقه و علاقه شما میتواند باشد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پرتقالی گردویی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *