رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک کاکائویی کرمدار

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز برای کیک :

۱) ۲ عدد تخم مرغ
۲) یک لیوان چایخوری شکر
۳) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۴) یک لیوان چایخوری شیر
۵) یک لیوان آرد
۶) بکینگ پودر
۷) وانیل نوک ق.چ
۸) ۲ ق.غ کاکائو

برای کرمش :
۱) ۲ لیوان شیر
۲) یک لیوان چایخوری شکر
۳) یک عدد زرده ی تخم مرغ
۴) ۳ ق.غ پنیر خامه ای لبنه ( بعد از پختن اضافه میکنید )
۵) یک ق.غ کره
۶) نوک ق.چ وانیل
۷) ۲ ق.غ سرپر آرد

برای سس :
۱) نصف لیوان آب ولرم
۲) یک ق.غ نشاسته
۳) ۳ ق.غ پودرشکر
۴) یک ق.غ نسکافه

✔ طرز تهیه :

ابتدا برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید و سپس مابقی مواد رو اضافی کنید یک الی دو دقیقه هم بزنید قالب رو با کره چرب کنید و مایع کیک رو داخلش بریزید در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بپزید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد با خلال دندون پختش رو کنترل کنید . برای کرمش به غیر از پنیر لبنه تمام مواد رو بپزید و تا قوام پیدا کنه هم بزنید پنج دقیقه بعد از اینکه مواد پخته شد پنیر لبنه رو اضافه کنید سس نسکافه رو درست کنید وقتی کیک خنک شد روش بریزید کیک رو از قالب دربیارید روش کرمی که خنک شده رو بریزید سپس در یخچال به مدت ۱۲ ساعت قرار بدید وقتی خواستید سرو کنید روش کاکائو بپاشید .

نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک کاکائویی کرمدار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *