رضیم
رضیم
طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی

متن ویدئو طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی

سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون مثل همیشه عالی باشه امروز اومدیم مهمون خونه هاتون باشیم با یک غذای سنتی که نماد ایران هم هست مطمئنم که می­تونید حدس بزنید که چی هست.

دوستان و همراهان گرامی سلام عرض می­کنم انشالله که حالتون خیلی خیلی خوب باشه همینجوری که گفتند ما امروز یکی از نمادهای در واقع غذاهای ایرانی رو می­خوایم درست کنیم یک آبگوشتی هست که متداول آبگوشت معمولی بهش میگن آبگوشت نخود لوبیا من این رو بر عکس بعضی­ها که به اصطلاح سرخ می­کنند و تفت می­دن من خیلی اصیل درست می­کنم و بدون تفت دادن حالا این انشالله این روش رو هم ببینید و در واقع تجربه کنید و تجربیاتتون را به ما منتقل کنید.

چیزی که ما الان لازم داریم من این آبگوشت رو برای هشت نفر دارم درست می­کنم حدود یک کیلو و ۲۰۰ گرم گوشت داریم که من ترجیح می­دهم از گوشت پشت دنده استفاده کنم چون خیلی خوش طعم تر و خوشمزه تر می­کنه بعد به تعداد هر نفر یک مشت پر از نخود و لوبیا چون نخود و لوبیا مساوی هستند هشت نفر یعنی چهار تا مشت پر لوبیا و چهار تا مشت پر نخود داریم من بارها گفتم من خیلی با گرم و اینها کار نمی­کنم به خاطر این که سخته آشپزی با این وزن های دقیق بعد پیاز ۱ دونه پیاز نسبتاً متوسط دارم که به صورت نگینی خرد کردیم می­تونید اگر خواستید که دوست داشتید یعنی گوشت تو گوشت کوبیده باشه می­تونید اصلاً نگینیش هم نکنید چون کوبیده میشه و آب خورده میشه اما اگر یک وقتی بستگی به آداب و رسوم شهر ها داره  و همین طوری می­ خواید مصرف کنید خوب این رو باید حتماً نگینی کنید ریز کنید که خوب پخته بشه.

۳ تا گوجه فرنگی دارم بعد بهتون میگم به چه شکل استفاده می­کنیم این مقدار خیلی کمی خوب به هم به دلخواه هستش سیب زمینی دارم این سیب زمینی رو که من همیشه هم با پوست استفاده می­کنم هم خیلی ریز استفاده می­کنم خوب حالا می­ آیم به بقیه مواد ما داریم سه قاشق غذاخوری رب داریم و ادویه هارم موقع ریختن همه رو براتون الان اسماشون رو میگم بعد موقع ریختن مقدارش و براتون توضیح میدم فلفل سیاه و زردچوبه بعد ادویه آبگوشتی زعفران نمک و فلفل قرمز مقدارش رو زمانی که براتون می­ریزم اونجا میگم که شما دقیق اینها رو داشته باشید الان تنها کاری که من می­کنم میایم گوشت شو و و لوبیا رو تو آبی که در حال جوش هست اضافه کنیم و در واقع و پیازشو و بزارم بپزه و بعد از پختن خدمت شما برسم و بقیه موارد رو توضیح بدم

 من یک سوال پیش اومد که ادویه آبگوشتی چیه میشه یه توضیحی بدید

 ادویه آبگوشتی ادویه مخلوطی هستش که آماده در خیلی از ادویه فروشی­ها می­ فروشند و من اینو تجربه کردم شهر­های مختلف و طعم­های مختلف داره من چون خودم تبریزی هستم این ادویه رو حتما استفاده می­کنم

 ممنون

خواهش می­کنم خوب از ترکیبی از چند تا از ادویه است بله زردچوبه داره خود همین فلفل قرمز رو داره دارچین داره توش بعد خیلی کم زیره داره

چقدر عالی

 اما خوب دیگه مقدارش متفاوته  دیگه اینو آماده می کنم خوب من با اجازتون این سه تا چیزی که گفتم رو با هم ترکیب می­کنم تا در واقع بپزه و من بعد از پختش خدمت شما برسم پیاز هم بریزیم نخود و لوبیا و پیاز و من ریختم داخل قابلمه الان گوشتش هم اضافه می­کنم این آب هم که  گذاشته بودم جوش باشه بهتره ولی می­تونید با آب سرد هم بزارید اگر عجله نداشته باشید می­تونید با آب سرد بذارید.

 حبوبات هم که ما ۲۴ ساعت قبل خیس کردیم چندبار هم آبش و عوض کردیم

که من فقط تنها کاری که می­کنم می­ذارم بپزه بعد از پختن بیام خدمتتون تا بقیه مواد را ترکیب کنیم دوستان عزیز حتما همراه ما باشید .

دوستان عزیز الان گوشت و حبوبات تیکه گذاشته بودیم باهم دیگه پختن آماده شده و می­خواهیم با هم دیگه بقیه مراحل رو انجام بدیم

 خوب دوستان در حال جوش هستش ما موادی که در در واقع می­خوان اضافه کنیم ادویه‌ها و ربشه قبل از اینکه در واقع اینها رو بریزیم داخل قابلمه حتماً با آبش ترکیب می کنیم وقتی که ادویه خودش رو ول داد و ول کرد بعد شما این رو در واقع موادمون اضافه می‌کنم خوب حالا مقدار ادویه‌ها رو بدید من خواهش می کنم

 این پودر در واقع لیمو عمانی هستش من این رو دو قاشق چای خوری میریزم

خدمت شما

فلفل‌سیاه به دلخواه یعنی شما خودتون هر مقداری که مصلحت دیدید اضافه کنید بعد این ادویه آبگوشتی هستش این رو هم دوتا میریزم خیلی خوشمزه می­کنه بعد فلفل قرمز رو نوک قاشق چای خوری اضافه می­کنم چون طعم قشنگی میده

 خدمت شما

 بله نمک هم چون اصلاً نریختیم و سیب زمینی داره غذا سیب زمینی نمک غذا رو میگیره من 5/2 قاشق در واقع چای خوری بهش اضافه می کنم زردچوبه دوتا قاشق چای خوری این هم زعفرون که به دلخواه من یک قاشق چای خوری اضافه می کنم خب حالا رب و اگه زحمتی نیست به من بدید

خدمت شما

این رب رو کامل فکر می‌کنم نیاز باشه من باید بریزم داخل این که رنگ خوبی به خودش بگیره حالا من همشون نمیریزم یک مقدارش رو نگه میدارم البته خیلی هم کمه ببینم که وقتی که یک دست می­کنیم به چه صورت میشه از آب خود آبگوشت که در حال جوش من این رو به ادویه اضافه می­کنم دلیلش هم اینه که اگر خاطرتون باشه دوستانی که در واقع ویدیوهای ما را دنبال می‌کردند در جریان هستند که من گفتم ادویه رو دم کنید و دم کردنش اینجوری بود که ما برای دم کردنش از آب داغ استفاده می‌کردیم آب جوش و این چون در حال جوش این حکم دم کردن ادویه ها رو داره ما این ها رو جدا ترکیب می­کنیم بعد از اینکه یک دست شد و خود ادویه‌ها دم کشید ما این رو به موادمون اضافه می­کنیم من بقیه رب رو هم اضافه می­کنم رنگش گرایش به زرد پیدا کرده خوب این رو یک دستش می­کنم و به آبگوشت مون اضافه می­کنم شما زحمت بکشید گوجه فرنگی ها رو به دو نیم تقسیم کنید این رو من خب به آب گوشت اضافه می­کنم

  این تهش رو بگیرم یا اینکه باشه

بگیرید بعضی هاش اصلا نیاز نیست اما بعضی هاش نیازه که بگیرید سیب زمینی ها رو من به دلیل اینکه هم کوچیک هستند و قبلا هم توضیح دادم این ها رو من داخل قابلمه میندازم میزارم این باهم بپزه بعد از اینکه پخت برای سرو خدمتتون می­رسیم که در واقع ببینید که ماه عسل این پخت آبگوشت ما چی شده

 بله از الان اصلاً این بود و طوری که داره قشنگ مشخصه

پوست لیمو عمانی

 دوستان عزیز لایک هم فراموشتون نشه حتما همراه ما باشید تا ما بخواهیم این آبگوشت خوشمزه و لذیذ رو با هم سر کنیم

 دوستان و همراهان گرامی آبگوشتمون آماده شد برای سرو آوردیم خدمتتون این غذا به درخواست یکی از دوستان و همراهان گرامی ما بوده که ما آماده کردیم امیدوارم که راضی باشید و بتونید تهیه کنید و حتما از اون لذت ببرید

 نهایت تشکر را دارم از شما تک تک عزیزان من به دلیل اینکه ما رو تا پایان های ویدئویی همراهی کردید عزیزای دلم اگر سوال انتقاد پیشنهاد یا هر سوال دیگه ای داشتید حتما بپرسید ما در خدمت شما هستیم حتماً پاسخ گوییم چندتا ویدئو به شما پیشنهاد میشه لطفاً اون ها رو هم مشاهده بفرمایید در ضمن اگر شما غذای خاصی مد نظرتون هست حتما اعلام کنید ما در اسرع وقت تهیه می‌کنیم و در خدمت شما هستیم

هر کجا در کجای دنیا هستید خدا پشت و پناهتون باشه به خدا میسپارم تو را خدا نگهدار خدا نگهدار

 ادويه آبگوشت هیوا

 ادويه آبگوشت

ادويه آبگوشت يكي از مهمترين قسمتاي يه آبگوشت خوبه كه براتون اينجا ميارم
 ادويه آبگوشت
زردچوبه ١/٢ قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز ١/٢ قاشق غذاخوري
زيره سبز ١/٢ قاشق چايخوري
زيره سياه ١ قاشق چايخوري
پودر ليمو عماني ١/٢ قاشق غذاخوري
فلفل سياه تازه ١ قاشق غذاخوري
پودر دارچين١/٤ قاشق غذاخوري
پودر كاري ١ قاشق چايخوري
همه مواد بالا كه ترجيحا تازه آسياب شده باشه بهتره برداشته و مخلوط ميكنيم و بعد به آبگوشت اضافه ميكنيم ميتونيد ميزانش رو چند برابر كنيد و تو يه قوطي آماده و سپس در مواقعي كه آبگوشت داريد استفاده كنيد.

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی

  1. جوانه

    چه خفن شده🙂🥰

  2. بیتا

    من شکمو با این همه غذایی میبینم اذیت میشم😍

  3. سَروین (خریدار محصول)

    مثل همیشه خوشمزه و جذاب ???????? ????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)