رضیم
رضیم
طرز تهیه آچما سیب زمینی پنیری

موارد لازم + طرز تهیه

🧀مواد لازم آچما سیب زمینی پنیری👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
کمتر از نصف لیوان روغن مایع
۱ ق م پودر خمیر مایه
۱ عدد سفیده تخم مرغ ( زرده برای روش)
۲ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۳/۵ لیوان آرد

🧀برای داخلش👇🏻
۳_۴ عدد سیب زمینی آب پز و خرد شده
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد فلفل سبز
۴ ق غ روغن مایع
۱ ق م پول بیبر
۱ ق م نمک
اگه خواستین میتونین داخلش سوجوک، سالامی هم بزارین
(هر موادی که دوست داشتین میتونین استفاده کنین)
‌‌
🧀طرز تهیه👇🏻
خمیر رو ورز می‌ دیم ۳۰_۴۰ دقیقه استراحت داده بعد خمیر عمل اومده رو روی کاغذ روغنی باز کرده و به اندازه سینی بازش می‌کنیم. به دلخواه می تونیم قبل از اینکه مواد داخلش رو بزاریم داخل سینی قرار بدیم که وقتی می خوایم توی سینی بذاریم سخت نشه.
از وسط به ۸ قسمت برش زده مواد داخلش رو برای اینکه بیرون نریزه کناره هاش می ذاریم و روش پنیر چدار رنده شده اضافه کرده سپس مثل ویدئو نوارهای برش زده رو روش تا می‌کنیم و از پایین محکم می کنیم تا وقتی میپزه باز نشه.
۱۵ دقیقه توی سینی که روشو پوشوندیم استراحت می دیم سپس روش زرده تخم مرغ مالیده و کناره هاش با چاقو خط هایی میندازیم به دلخواه می تونیم روش کنجد هم بپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه وقتی که روش طلایی شد می پزیم. از فر در آورده و وقتی کمی خنک شد سرو می‌کنیم محشر میشه.
نوش جان🌝🧀💛

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه آچما سیب زمینی پنیری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی