رضیم
شماره دستور پخت: 180
رضیم
طرز تهیه باتركريم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهيه باتركريم
اول يه توضيح كوتاه راجع به باتر كريم بدم، باتر کریم یا همان باتر آیسینگ، از انواع فیلینگ ها (پرکننده ها) و آیسینگ ها محسوب می شود که برای لایه های داخلی کیک و همچنین به عنوان فراستینگ (رویه کرم تزئینی) برای تزئین کیک، کاپ کیک، دسر و شیرینی استفاده می شود. ساده ترین نوع باترکریم از کره و پودر شکر يا پودر قند تهیه ميشه كه آموزشش رو در پايين براتون گذاشتم و در واقع مواد اصلی باترکریم، کره و شکر هست. برای تهیه باترکریم به جای کره حیوانی، از کره گیاهی یا همان مارگارین نیز استفاده ميشه. باترکریم برای روکش و تزئین انواع کیک، کاپ کیک، کیک اسفنجی و کیک کره ای و انواع دسرها کاربرد دارد.

مواد لازم :

پودر شکر ۲۰۰ گرم (يا پودر قند)
کره یک قالب ۱۰۰ گرمی
شیر ا یا ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهيه: قبل از اینکه شروع به درست کردن باتر کریم بکنید، ابتدا پودرشکر یا پودر قند را چند بار الک کنید تا کاملا صاف و یکدست بشه. کره رو در دمای محیط قرار بدید تا با دمای محیط کمی نرم بشه و موقعی که با همزن می زنید سریع نرم بشه.حالا پودر شکر را داخل ظرف اضافه کنید و بعد شیر را به مواد اضافه کنید.مواد را با همزن برقی و سرعت کم بزنید وقتی کره و شکر خوب و کامل مخلوط شدند حالا سرعت همزن را روی متوسط بگذارید و به زدن مواد ادامه دهید. پس از اینکه حدودا یک دقیقه مواد را زدید همزن را خاموش کنید و قوام و طعم فراستینگ باتر کریم را تست کنید.ممکن است در این مرحله باترکریم کمی خشک به نظر برسد. اگر چنین بود یک قاشق دیگر به مواد شیر اضافه کنید و مجددا مواد را با همزن بزنید و مجددا قوام و بافت و طعم باترکریم را چک کنید.فراموش نکنید همیشه طعم باتر کریم را تست کنید و در صورت نیاز آن را اصلاح کنید مثلا وانیل یا شیر بیشتری اضافه کنید. در این مرحله باتر کریم آماده است اما اگر می خواهید باتر کریم رنگی داشته باشید می توانید در این مرحله چند قطره رنگ خوراکی با کیفیت به مواد باترکریم اضافه کنید و با کمک قاشق مواد را خوب مخلوط کنید تا باترکریم رنگی یکدستی داشته باشيد در صورتیکه دیدید بافت باترکریم کمی شل شده است آن را داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و سپس برای تزئین کیک و انواع دسر از آن استفاده کنید. آن را داخل قیف خامه زنی بریزید و با ماسوره دلخواه خود تزیین کنید.

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه باتركريم

  1. سُرنا (خریدار محصول)

    بیشتر بنویسین لطفا 🙂 🙏🏻 🥰

  2. خجیر

    دستورپخت خوبی بود👏🏻😊👌🏻

  3. قائد

    چه خوشمزه👍🏻

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی