رضیم
شماره دستور پخت: 3226
رضیم
طرز تهیه بورک پیله ای

موارد لازم + طرز تهیه

🥠مواد لازم بورک پیله ای👇🏻
۴ عدد یوفکا
۱ لیوان شیر
۱ انگشت کمتر از ۱ لیوان روغن مایع
۲ ق غ آرد
۱ ق غ سرکه

🥠برای مواد داخلش👇🏻
۱ عدد پیاز متوسط
۴_۵ ق غ روغن مایع
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ لیوان عدس آب پز شده
نصف لیوان گردوی خرد شده
۱ ق م رب گوجه فرنگی
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق م نمک

🥠برای روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
کنجد، سیاهدانه، خشخاش آبی

🥠طرز تهیه👇🏻
برای مواد داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز رو خوب تفت می دیم. رب گوجه فرنگی، ادویه ها و نمک رو اضافه می کنیم بعد عدس از قبل آب پز شده و گردو رو اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم می‌زنیم و زیر اجاق رو خاموش می کنیم و کنار می ذاریم.
برای سس همه مواد رو مخلوط کرده و آماده می‌کنیم. یوفکا ها رو به صورت یک لایه روی پیشخوان باز می کنیم سس رو به همه جاش‌ می مالیم بعد از کناره هاش به صورت چروکی جمع کرده و تو قسمت وسطش جمع می کنیم. برای اینکه گوشه هاش رو به روش ببندیم بیرون قرار می دیم. مواد تو قسمت های وسطی به طوری که ۵ عدد بشه یک قاشق از موادمون رو اضافه می کنیم. کناره ها رو به روش می بندیم و قسمت هایی رو که با فاصله گذاشتیم محکم می بندیم و میبریم سپس برش می گردونیم و به صورتی که قسمت پیله ای بالا قرار بگیره توی سینی قرار می دیم.
روش زرده تخم مرغ مالیده و کنجد، سیاه دانه و یا خشخاش آبی می پاشیم. توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش‌جان 🥠😍🙈

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه بورک پیله ای

  1. سوفیا (خریدار محصول)

    به به🙏🏻

  2. شهربانو (خریدار محصول)

    بازم درمورد این دسته بندی طرز تهیه  بزارین👏🏻

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی