رضیم
رضیم
طرز تهیه بورک گل اسفناج

موارد لازم + طرز تهیه

🌯مواد لازم بورک گل اسفناج👇🏻
۴ عدد یوفکا
۷۰۰ گرم اسفناج
۱ عدد پیاز بزرگ
۴_۵ ق غ روغن مایع
۱ ق چ پول بیبر
۱ ق چ فلفل سیاه
نمک به میزان لازم

🌯برای سس👇🏻
نصف لیوان شیر
یک انگشت بیشتر از نصف لیوان روغن مایع
۲ ق غ آرد
۱ ق غ سرکه

🌯برای روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
خشخاش، کنجد یا سیاهدانه

🌯طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد داخل بورک رو آماده می‌کنیم اسفناج ها رو خرد کرده و خوب می شوریم و آبکش کرده و کنار می ذاریم سپس داخل تابه ای روغن ریخته و پیازها رو اضافه کرده و خوب تفت می دیم روش ادویه ها و اسفناج ها رو اضافه کرده و با شعله زیاد کمی تفت می دیم نباید زیاد بپزیم سپس زیر اجاق رو خاموش کرده و می‌ذاریم خنک بشه.
برای سس همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم می‌زنیم.
خمیر یوفکا ها رو روی پیشخوان پهن کرده روش از سس می مالیم بعد با کمک لیسک همه جاش پخش می‌کنیم و به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و تو قسمتی که عرضش بیشتره از مواد داخلش گذاشته و به طرف قسمت مثلثی خمیر رولش می کنیم سپس دور خودش پیچیده و به شکل گل در میاریم.
روش زرده تخم مرغ می‌مالیم خشخاش، کنجد و یا سیاهدانه می‌پاشیم و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که طلایی بشه می پزیم.
نوش جان🌝❣

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه بورک گل اسفناج

  1. فاتن

    معلومه که چقدر خوشمزس😍

  2. بهارآفرین

    به به چه کردین هنرمند جان😉😉🙂

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی