رضیم
رضیم
طرز تهیه خوراک بامیه بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خوراک بامیه بادمجان

متن ویدئو طرز تهیه خوراک بامیه بادمجان

غذای ما آماده شد و چه سسی هم داره همینجوری که می خواهم

یک غذا می خواهم بهتون یاد بدم بعد 11 سال آقا ما بامیه نداشتیم اصلا تو پرونده کاری چرا بامیه های استرالیا شیره ازشون اینجوری می چکه خوشم نمی یومد به خاطر همین هیچ وقت درست نکردم بامیه اما بامیه ایران راستی به به نوبر سبز باغت آباد شه بامیه ایران ریز و خوش خوراک و خوشمزه دیگه عینا بامیه های اینجا هم نیستش اونایی که خارج از ایرانن می دونن پس بامیه می خواهم وزن بستمون هم چقدره 400گرم بامیه ایرانی می خواهم و بادمجان سرخ کرده باز هم از محصولات نوبر سبز گرفتم و می خوام زمانم را سیو بکنم این از این.

بریم سراغ مواد اولیه ادویه ها رو نمی گم فقط همون موقع که خواستم بکشم بهتون می-گم 2تا دونه پیاز داریم و یک بوته کامل سیر داریم گذاشتم اینجا تاکیدیه یک بوته چون سیرش زیاده یک دونه هویج داریم برای اینکه مزه سسش رو بالانس کنیم دو تا فلفل تند و آتشی وحشتناک اما فلفل سبزهای ایران هم بود خیلی با حال میشه.

4 دونه ران مرغ داریم این ران ها را باید چربی هاشو بگیریم آبلیمو داریم برای اینکه چاشنی شو درست کنیم و همچنین رب خوب حال یک ظرف بیارم و ادویه ها را جدا کنم فلفل تند نوک قاشق چای خوری، فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری و پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری، زردچوبه نصف قاشق چای خوری، ادویه کاری نصف قاشق چای خوری، چوب دارچین یک تیکه از پودر دارچین لطفا استفاده نکیند رنگشو خراب می کنه و همینطور نمک کارم رو با 1 قاشق چای خوری پر شروع می کنم ولی میدونم 5/1 نمک می بره نمکش رو بعدا می چشیم اینا را جمع می کنیم بریم سراغ خرد کردن پیازها و سیرها میریم سراغ هویج، هویج را 3 تا تکیه بزرگش برش می زنیم که بعدا بتونیم جدا کنیم .

فقط می خواهم بالانس کنیم سس رو هویج بعضی سس های حرفه ای اصلا یک حال و هوای خاصی میده نرو جایی عزیزم خوب بزاریم کنار میایم سراغ پیاز هامون انتهای پیاز را می زنیم اما پیاز را ما همیشه اینطوری خرد می کنیم ولی میخواهیم درشت تر خردش کنیم که خودش دقیقا تو این نشون بده این هم از این پیازهامون پیاز ها را به این شکل مشتی خردش می کنیم بعد اینجوری می کنیم که جدا بشن میایم سراغ فلفل آقا اگه فلفل خور نیستید باید بخورید راه نداره بگید ما فلفل خور نیستیم فلفل را اینجوری یک برش میزنیم یک دونه اینجوری که بشه آتیش کامل یعنی تند و مشتی بشه و حالشو ببرید این از این پیاز هم خردش کردیم اما در رابطه با سیر سیرها هم یک دونه از سیرها هم بیارم سیرها را باید پوست بکنم و بعد بیارم ولی فقط در رابطه با سیر یه چیز کوچیک بگم سیر همین اندازه کفایت می کند ببینید از وسط به این شکل یک برش مشتی بهش بزنید که خوشگل خودش را داخل این خورشت نشون بدهد .

بعضی ها هم که سیر دوست ندارند ولی این رسپی را نمی شود انگولکش کرد حتما باید پر سیر باشه خوب اینها را جمع بکنیم و خرد بکنم و مرحله بعد را بهتون نشون بدم در رابطه بامیه ها پیاز را گذاشتم بالا بامیه ها را نمی خواهم زیاد سرخ کنم که خواص خودش رو از دست بده ببینید اینجوری اینا باید باز بشه داخلش نگاه کنید به این شکل یک دونه از این ور با چاقو می زنیم یک دونه هم از این ور ولی آسیب زیاد بهش نرسونید حرارت هم کم کم می کنیم میزاریم یک تفت خیلی ملایم پیاز ها با بامیاهامون بخوره مرغ ها رو چربی اطرافشو گرفتم که بوی بد نگیره اینو سرخشو می کنم و روغنش هم دور می ریزیم چون بو ازش جدا بشه این از این. رفت برای سرخ شدن میایم سراخ بامیه و پیاز و هویجمون فقط شعله رو زیاد نکنید .

ببینید وقتی شعله رو زیاد نیست ترکیب رنگش هم خراب نمی شه و خاصیتش و از دست نمی ده خیلی آروم و به آهستگی می زاریم تا نرم نرم بشه و اون چیزی که می خوایم و بدست بیاریم در این مرحله سیرمون هم اضافه می کنیم این هم از سیرهامون و همینطور فلفل اینم یک برش بزنم که حسابی تندش بکنه خوب این از این تو کجا میری خوب چیزی نبود با چوب و دسته رفته اون تو این هم از ادویه هامون ، ادویه ها هم تو این مرحله اضافه می کنم اینم از این حالا اینا میره تو خوردش تو همدیگه من ادویه را زیاد تفت نمی دهم غذا هندی همه ادویه ها را وحشتناک تفت می دن و می سوزونن اما چرا الان باهاش مخلوط کردم چو شعله ملایم ملایم است حسابی عطر این ادویه ها میره داخل بامیه ها وقتی که بامیه را می خورید مست مست می شی بریم تا باقی کارها رو انجام بدیم و برگردیم بعد هنوز به تفت دادنمون ادامه می دیم و پیازهامون عسلی بشه ببینید پیازها به آرامی سرخ شد ولی بامیه ها نسوخته ببینید .

خوب برای اینکه فقط شعله رو ملایم کردم شعله مناسب را انتخاب کردم و بهش فرصت دادم حالا می ریم سراغ رب، ربمون هم نیاز داریم که تفت بدیم این یک قاشق و من کارمو با دو و همینطور 3 تا قاشق رب می زنیم و می خوام سس غلیظ و مشتی داشته باشه حالا دیگه شعله رو کمتر می کنم یک مقدار میزارم حسابی این رب تفت بخوره و به جون اینا بره فقط شعله رو زیاد نکنید تا زمانی هم که رب ها از همدیگر جدا بشه به تفت دادنتون ادامه بدید به به باغات آباد انگوری ببین جواد جوادی چه کرده این رب ها رو می بینید رنگش چندین برابر شده این از این مرغ ها رو در همین حد سرخش کنید کافیه فقط می خوایم بوی زهمش بره و اینکه وقتی داره می پزه دفرمه نشه حالا اینهم میاریم اینجا و این یکی هم اینجا مرغ ها هم یک کوچولو بهش 7:01 تو این سس غلت بخوره به مدت 3 و 4 دقیقه بعد کارو بهتون نشون می دم .

این از این بامیه رو ببنید من جنس بد رو در موردش صحبت نمی کنم چند دقیقه است با پیاز تفت خرده با رب تفت خرده و همچنین الان هم کنار مرغ ها این بامیه خراب نشدنی چرا چون بامیه ی ایران بامیه جنوب نامبروان این از این حالا تو این مرحله آپشنال هست اگه دوست داشتید یک ذره زعفران هم می تونید بزنید خانمم می گه تمام غذاهای شما زعفرون خوشمزه می کنه برای ما حرف درست می کنه یک ذره هم زعفرون می زنیم بهش تقریبا 2 کیلو این هم از این به به حالا این مرحله خیلی مهمه برای اینکه بتونیم اینو بپزینش یک کوچولو آب اضافه می کنیم ببیند یک کوچولو یعنی این باید بخار پز بشه داخل بخار دیگه درش بسته بشه و تو این مرحله یک کوچولو آبلیمو هم اضافه می کنیم بعضی ها میگن دیرپز می کنه ولی همچین کاری نمی کنه این گوشت نیستش و داستانش متفاوته پس نگران اون نباشید.

این از این بادمجان ها رو هم الان نه زمانی که دیدم سسم کاملا آماده شده بادمجون ها رو هم تو اون بهش اضافه می کنم الان تقریبا دیگه پخته کاملا و اون آب هم بخار شده به روغنه افتاده سسمون بادمجان هارو می زاریم روش و درش رو به مدت 3و 4 دقیقه می بندیم که سس تو خرد بادمجان ها هم بره غذای ما آماده شد و چه سسی هم داره همینجوری هم که می خواهم فقط این غذا با یک کته مشتی با برنج دودی بزنید و حالشو ببرید من رژیمم یه برنج دودی خوب بزارید و این هم یک سس غلیظی داره یک قاشق از سسش رو روی برنج بزنید یک بشقاب برنج قشنگ طعم دار و خوشمزه می کنه.

مهم اینکه این زیاد شل و ول نباشه آبکی نباشه و یک سس غلیظ داشته باشه فقط این زمانی امکان پذیر هست که دمکشش بکنید فقط یک چیزی هم در مورد محصولات نوبر سبز بگم با این کمپانی من سال هاست که دارم کارمی کنم و شما هم می دونید اروپا عرضم به خدمتتون که انگلیس و کانادا تمام کشورها الان این یک کمپانی نمایندگی پیدا کرده بخصوص تو استرالیا شرکت تکین نمایندهش و همچنین هر جای دنیا که باشید براتون می فرسته کل مشخصات وب سایت و description میزارم همین قسمت پایین فیلم می تونید برید و وب سایتشو نگاه کنید بالای 300 تا محصول داره آقا دوستتون دارم از خدای بزرگ بهترین ها آرزو می کنم هر جای دنیا هستید شاد و خرم باشید اینو اگه درستش کردید عکسشو اگه خوشگلتر شد بفرستید دمتون گرم خدا یار و نگهدارتون.

     

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه خوراک بامیه بادمجان

  1. تاکدخت

    من از رسپی های شما خیلی استفاده میکنم، ممنونم🥰👍🏻

  2. پَرنیان

    مزه غالبش چیه ؟????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی