رضیم
شماره دستور پخت: 381
رضیم
طرز تهیه خوراک سبزیجات

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خوراک سبزیجات

متن ویدئو طرز تهیه خوراک سبزیجات

این هم جعفری که تمیز شستمش یادم رفت بگم جوانه هم داریم.  

جوانه ماش داریم از جوانه های دیگر هم می توانیم استفاده کنیم این جعفری را میزارم اینجا که بعدا ازش عطر بگیریم خوب بریم سراغ خرد کردن یک کار با حال می خوام تو درست کردن سبزیجات می خواهم بهتون نشون بدم چاقو رو دارم تیز می کنم سبزیجات را قبل از پخت ما مزه دار بکنیم منظورم همه اش نیست حالا براتون توضیح می دم سیر می تونید هم سیر خشک استفاده کنید من سیر تازه هوس کردم اینا را من خشک می کنم آویزون می کنم خشک می کنم آسیاب می کنم همین یک تیکه برای من کافی هست .

به جاش می تونید از پیازچه هم استفاده کنید اما خوب این خیلی باحال هست خیلی آروم شروع می کنم آروم اسلایسش کردن وای چه بوی داره بی نظیر بوش بزار یکم دیگه بیارم خیلی قشنگه یک کوچولو دیگه بیارم و به همراه ادویه اولین چیزی که می خوام مزه دار کنم چیه گل کلم هست این از این گل کلم ها را نگاه کنید من این طوری شستمشون توی این ابعاد تمیز تمیز همینجوری با دست تو همین ابعاد خردشون می کنم می ریزیم که نه خیلی بزرگ باشه نه خیلی کوچک باشه که توی چنگال نره یکم دیگه دونه دونه هم مزه دارش می کنیم ببینید تکنیک بدون روغن سرخ کردن، بدون روغن غذا درست کردن بهتون می گم خوب بریم سراغ فلفل سیاه یک چیکه هر چقدر دوست دارید .

نمک به اندازه عالی پودر سیر و مهمترین چیز که عطر اصلی رو میده پاپریکا این هم از پاپریکا این ماهی تابه ای که بهتون معرفی کردم نیازی به روغن نداره خوب من یک کوچولو فقط برای اینکه عطر روغن زیتون رو بگیره تموم شد و رفت و برای اینکه یکدست بشن و خوب بچسبن یک چیکه آب تمام حالا شاید یکم دیگه آب بهش زدم قشنگ یکدستش می کنم بی نظیر هست وای وای وای نگاهش کنید خوب با قارچ هم همین کارو می کنیم فقط و گل کلم این کارو می کنیم با بقیه این کارو نمی کنیم چون بقیه بدون جون هستند و زود می پزن و می خواهیم دیر بریزیم تقریبا چیزهایی که نیاز به پختن داره این دوتا هست بریم روی گاز حرارت روشن هست بدون روغن داره داغ می شه مهمترین چیزی که ما باید دقت کنیم تو درست کردن نه این غذا همه غذاها.

اولویت اضافه کردن مواد تو قابلمه هستش که مثلا اگر من با گوجه شروع کنم گوجه می پزه فرصت پخت برای بقیه سبزیجات نیست به خاطر همین من اول محکم ترین سبزیجات رو می ریزیم یعنی گل کلم این یک کوچولو آب می ریزیم رو این و همین الان می ریزیم روش این آبه نقش روغن را بازی می کنه قشنگ و تمام مزه رو میده  خوب یک کوچولو یک دستش کنم و درشو ببندم بریم سراغ مزه دار کردن بقیه این در که می بندیم باعث پختش می شود .

بریم سراغ قارچ، قارچ ها را طوری قاچ می کنم که همون اندازه کلم ها باشه اینجا را نگاه کنید همین حال اگر خواستید مثلا یک قارچی خیلی بزرگتر بود مثل این علاوه بر این که این طوری بریدید یدونه هم اینطوری ببرید بزارید اصلا بزار همه رو 4 تایی کنم دوباره میریزم همون کاسه و با همون سبک اون رو مزه دارش می کنم و خیلی هم جالب میشه این کار خردشون کردم قبل از اینکه بریم مزه دار کنیم یه سر به اینا بزنیم به به چه بوی باحالی گرفته چه رنگ باحالی هم گرفته حرارت متوسط رو به کم هستش و شروع می کنم همون ادویه ها را که شد پودر سیر ، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنم به این این از پاپریکا که زدم پودر سیرش نمک حالا نمک را آخر سر تست می کنیم .

همیشه قبل از کشیدن یادتون هست که گفتم باید چک کنید نمک رو و یکدونه آب لیمو رو به قارچ می زنیم یک نصفه می زنیم و یک نصفه رو نگه میداریم آخر سر می زاریم روی کل کار این از  تو و این خودش باعث میشه که غذای ما آبدار بشه قارچ چون آب خوبی تو بافتش هست بریم روی اونور عالی قارچ ها رو اضافه می کنم وای چه بوی داره چه بوی خوبی داره چه بوی خوبی داره عالی دیگه الان اجازه می دهم تا این ها کارهاشون انجام بشه چون بقیه سبزیجاتی که داریم ما غیر از نخود فرنگی خیلی نیاز به پختن نداره نخود فرنگی های خوشگلم می ریزم طوری بریزید که پخشیش رو دوست داشته باشید .

ببینید خوبه دیگه بقیه اش اضافه کاریه یک چیکه آب می دم رو این قشنگ حالا اینجا را ببینید خود اون باعث پخت بهتر می شه به به اینو شما می تونید ساندویچش کنید می تونید با برنج میل کنید من می خواهم با جوانه سروش کنم حالا بهتون می گم چطوری درش رو می بندم حرارتم کماکان کم رو به پایین بقیه چیزایی که داریم می مونه گوجه می مونه کلم بروکلی که خیلی سریع می پزه اونم که اصلا نیاز به پختن نداره یعنی حالا بهتون می گم جلوتر یک کوچولو این بره جلو حواستون باشه هر وقت بوی بد شنیدید ناشی از سوختگی سر بزنید 2 و 3 دقیقه گذشته من دارم سر می زنم .

همین الان می تونید نمکش رو تست کنید که بقیه الان نمکش خوبه حتی کمه پس باید اضافه کنیم چون ما مواد دیگه ای داریم که باید اضافه کنیم من گوجه ها را از وسط نصفشون می کنم کلم بروکلی رو تو همین ابعادم نگه می دارم و بهش اضافه می کنم شاید بگم 10 دقیقه است گذشته سر بزنیم بهش عالی بدون روغن مهم تر از همه الان وقت آن کار است خیلی غذای پر پروتئین هم است یعنی هم قارچ هم بروکلی برای کسانی که، من اینا را خودم می خورم برای دوستایی که گیاه خواران و حالا نمی دونن چطوری پروتئین تامین بکنن این بهترین گزینه هستش رنگ بندی را ببنید چقدر قشنگ باز هم یک کوچولو آب می زنم و درش رو می بندم و می رم گوجه ها رو نصف بکنم .

تا زمانی که این گوجه ها را نصف بکنم بسشه بروکلی زود می پزه حتی من دوست دارم یک کوچولو خام هم باشد اینارا ببرم نصف کنم اگه دوست داشتیدکه بروکلی هاتون خام نباشه بیشتر بهش وقت بدید این دیگه بستگی به خود شما داره گوجه ها نصف شدن جعفری هم خرد کردم جعفری تازه یک کوچولو جعفر عطر خیلی باحالی می ده بهش گوجه خوب دیگه درش رو نمی بندم چون که هم نمکش هم پختگشو تست بکنم نگاه کنید پخته پخته نمکش کم بود زمانی که گل کلم را خوردم اضافه می کنم بازهم تست می کنم و اگر دوست داشتید می تونید سویا سس هم استفاده کنید اما اگه خواستید سویا سس بزنید حتما نمک کمتری باید بزنید اما من لیمو می خوام بزنم روش این از لیمو که مزه ی ما رو تکمیل بکنه .

وای وای وای می تونید همین این رو همین الان روش پنیر بزنید و بزارید توی فر این برای عزیزان وگان هم عالیه و الان نگاه کنید اینجا خیلی مهمه حرارت خاموش و جوانه ها را اضافه می کنم جوانه ها را نمی خوام خیلی حرارت ببینه همینطور هم بریزید و پخشیشو چک کنید الان هم بزنم خود این ظرف می تونه اصلا به عنوان ظرف سرو شما همینطوری بره پای میز می بینید که چقدر قشنگه عالی عالی به به بی نظیره خوب من دوست دارم همه چیزشو من دوست دارم همه اندازه هاشو این ته لیمو مونده حیفه ویتامین پر پروتین حالا نمی گم پر ولی داره بسیار غذای سالم و عالی و خوشگل و خوشمزه دیگه چی میخواین از این بهتر میارمش این ور بی نظیره اصلا نگاش کن فقط آدم باید نگاش کنه به راحتی می تونید ساندویچ کنید یا حتی با پلو مصرف کنید می بینید بدون روغن چه حالت شاین و خوبی داره به چه بوی هم داره پاپریکا دیونه ام می کنه لیمو چیکار می کنه حرف نداره اندازه پختشو من دوست دارم بروکلی شو عرض می کنم اگر دوست داشتید بزارید بیشتر بپزه من اینطوری دوست دارم که یک کوچولو خام هم باشه هویج می تونستید اضافه بکنید همین امیدوارم که لذت برده باشید همین فعلا.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خوراک سبزیجات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی