رضیم
شماره دستور پخت: 305
رضیم
طرز تهیه خورش هویج

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خورشت هویج 

متن ویدئو طرز تهیه خورشت هویج 

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه این بار اومدیم مهمون خونه هاتون بشیم با یه غذای تبریزی 

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه و تا این لحظه از برنامه های ما استفاده های لازم و بهره کافی رو برده باشید ، خب ما امروز تصمیم داریم که تو این برنامه خورشت هویج تبریزی رو بهتون آموزش بدیم ، این خورشت بسیار خورشت خوشمزه ای هست.                                                                                            

اونهایی که هویج دوست ندارن هم توصیه می کنم به حرف ما گوش کنند به ما اعتماد کنند و این غذارو درست کنند و لذت ببرند،من یه مقداری روغن داخل ظرف می ریزم  و به خاطراینکه درواقع هم رنگ قشنگی میده و هم بوی ساری مرغ رو می گیره تقریبا چون مقدار مرغم کمه ، نصف قاشق چایخوری من زردچوبه داخلش می ریزم ، تو این مرحله من پیاز رو اضافه می کنم ( پیاز هم نگینی ریز انجام بدید که شکل قشنگی به غذاتون بده ) و ما نمی خوایم که درواقع این خیلی سرخ بشه و رنگش عوض بشه همین مقداری که این سبک بشه من مرغارو بهش اضافه می کنم ، مرغو که اضافه کردم و تفت دادم حتما باید باز مثل همیشه از آب جوش استفاده کنم تا مرغ من سفت نشه.

آبو میذارم بپزه و وقتی که پخت بقیه مراحل رو بهتون نشون میدم که چیکار باید بکنید،یه 1 ، 2 دقیقه دیگه کفایت می کنه برای اینکه درواقع این پیاز آماده بشه برای مرغمون، الان می تونم بهش مرغو درواقع بذارم و تفت بخوره من قبلا هم به شما گفتم مرغ و تفت دادن مرغ مراحل تفت دادنش اینه که ما وقتی که تفت میدیم هم یک مقداری مرغ سفت میشه اون سفتی که در مرغ ایجاد میشه ، باعث میشه که با پختن از هم نپاشه چه گوشت چه مرغ رو ما به همین دلیل ، یکی از دلایلش البته اینه که سرتفت میدیم تا بوی ضخمش از بین بره یکی دلایل دیگش هم اینه که سرتفت میدیم تا شکلش محفوظ بمونه.

من مجددا هم اینو برمی گردونم که درواقع این طرفش هم به شکل اون طرفش تفت بخوره و مقداری که سرتفت خورد باید من دیگه آب جوش رو بهش اضافه کنم و بذارم این کامل بپزه ، خب عصاره مرغ هم بستگی به اندازه مرغ داره هرچی مرغ ما کوچک تر باشه پخت اون بهتر ، خوشمزه تر و… یک توصیه هم من برای مرغ من برای شما می کنم ، سعی کنید مرغاتون رو بذارید کاملا به دل پخته بشه.

وقتی مرغی به دل پخته میشه بسیار خوشمزه ، لطیف و نرم میشه و یک بار هم که شده اینو امتحان بکنید و لذت ببرید، من دراین مرحله یک مقداری نمک به خودش اضافه می کنم یک مقداری هم نمک به پیازها اضافه می کنم، ببخشید من با این باید حتما به این شکل بریزم که به همه جاش یکسان برسه.

خب حالا یبار دیگه من اینو زیر و رو می کنم چون به این طرفشم باید نمک بزنم، خب تو این مرحله من یبار دیگه نمک رو با دستم روی این اضافه می کنم و آب جوشی رو که قبلا آماده کرده بودم رو به اندازه ای که حس می کنم نیاز دارم بهش اضافه می کنم، به اندازه ای که مرغامون بپزه درواقع ، ما مرغو با آب کم نیاز داریم بذاریم بپزه نه آب زیاد اما به نظرم این کافیه و من میرم برای این در میذارم ، زیرش رو کم می کنم ، شعله پخش کن میذارم و میذارم که آماده پختن بشه. شما زحمت این رو بکشید                                                                                                                  

خب تا این مرغامون میپزه نوبت هویجامون میرسه، ببینید دوستان هویج رو باید خلالی ریز کنید هرچی این هویج خلالی تر باشه خورشت شما خوشمزه تر درمیاد حالا می تونید هردوتا مدل رو با سلیقه خودتون امتحان کنید.

من این هویج رو می ریزم چرا من بدون روغن اینو ریختم؟ دلیلش اینه که یه آبی خود هویج داره که قبل ازاینکه من روغن رو به این اضافه کنم باید بذارم این هویج آبش کشیده بشه، خب من تو این مرحله دوتا کار انجام میدم اولین کاری که من انجام میدم اینه که من نمک رو به این اضافه می کنم دیگه تا آخر پخت غذا به هیچ عنوان به غذا نمک اضافه نکنیم .

یک مقدارم آبلیمو به این اضافه می کنم نه اونقدر ترش که شما طعمش رو درواقع به ترشی غالب باشه، تو آشپزی بهترین کار اینه که هیچ طعمی توش غالب نباشه من تقریبا احساس می کنم 1 تا 5/1 قاشق ما به آبلیمو نیاز داریم من اینو بهش اضافه کردم میذارم این به قول معروف آشپزا به جسمش بره، این یذره به خوردش که رفت ، کامل به خوردش میره هم نمک و هم درواقع آبلیمو.

این خوشمزه ترش می کنه خوش طعم ترش می کنه تا آخرم این می خواد سرخ بشه اون بوی خاص آبلیمو از بین میره یعنی شما حس ترشی رو دارید اما بوی آبلیمو رو احساس نمی کنید، این از فنونیه که غذای شما و این خورشت رو خوشمزه تر می کنه.

حالا من یذره ای روغن به این اضافه می کنم تا با این روغن سرتفت بخوره، خب تو این مرحله یک مقداری هم من زعفران اضافه می کنم بعد آخرشم زعفران اضافه می کنم، یک مقداری زعفران الان اضافه می کنم تا خوشمزه تر بشه و خوش طعم کنه بعد آخرش که می خوام این دوتارو باهم دیگه مخلوط کنم ، باز هم بهشون زعفران اضافه می کنم با رب.

دیگه نمک اضافه نمی کنم، که اون زعفران هم خوش طعم کنه هم خوش عطر و خوشبو خوش رنگ یعنی همه اش رو باهم دیگه داشته باشه، خب ما دوستان بعدازاینکه اینو کتملا سرخ کردیم تفت دادیم وقتی شما برای خورشت هویج ، هویجتون رو تفت میدید اندازه هاش کوچیک تر میشه یعنی بخار میشه ، آب خود هویج بخار میشه و اندازه ای که به دست میاد یک مقداری از اون حجمی که شما خردش کردید درواقع کوچک تر و باریک تر میشه.

ما اینو میذاریم تا آماده بشه وقتی که مرغمون پخت ، دراین مرحله آخرش میایم و ربمون رو با زعفرانمون مخلوط می کنیم و بعد خورشت رو براتون آماده می کنیم، دوستان ما میریم همراه ما باشید تا برگردیم و ادامه غذارو باهم ضبط کنیم لایک و کامنت فراموشتون نشه

خب تو این مرحله ما هویجامون آماده شده مرغمون هم پخته شده ما اینارو به هم دیگه اضافه می کنیم و سسش رو که هیچی نیست فقط آبه و یک مقداری ربی که نیاز بود بله اینو می ریزیم، زعفران هم یک مقداری شما زحمتشو بکشید اضافه کنید.

بعدازاین کاری که انجام دادیم میذاریم… اون زعفران که کاملا دل به خواهیه هرچقدر که دوست داشتید می تونید اضافه کنید بعد اینو بذارید تا قشنگ به روغن بیفته و آماده بشه هیچ کار دیگه ای این نداره، الان آماده شده و بعدشو براتون میاریم و سرو میکنیم حدود 10 دقیقه دیگه این آماده میشه هیچ کار دیگه ای ما با این نداریم.

عزیزای دلم اینم از خورشت هویج سرو شدمون بفرمایید نوش جونتون امیدوارم بخورید و ازش لذت ببرید، عزیزان یادتون نره کانال مارو حتما سابسکرایب کنید لایک و کامنت فراموشتون نشه، انتقاد یا پیشنهادی داشتید به دیده منت قبول می کنیم هر غذایی که مدنظرتون بود اعلام بفرمایید ما تهیه میکنیم. 

طرز تهیه خورشت هویج هیوا

  طرز تهیه خورشت هویج هیوا

سلام دوستای نازنینم
غذای امروزمون یه خورشت خیلی خوشمزست؛
اول از همه بگم خورشتمون آب داره فقط مقدارش بر اثر جا افتادن یخورده کم شد که از ارزش ها و خوشمزگیه خورشتمون چیزی کم نمیکنه😁😝
بریم ببینیم دستور تهیه شو که خیلیم راحتهههه💪🏻
سینه و ران مرغ ۲ عدد
هویج ۲ -۳ عدد متوسط
آلو خورشتی ۱۰-۱۲ عدد
شکر ۱ قاشق مرباخوری
زعفران میزان لازم
آب پرتقال ۱ عدد متوسط(اختیاری)
نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با زردچوبه تفت بدید و بعد از سرخ شدن بهش پوره سیر را اضافه کنید و بعد بهش مرغ های خام را اضافه کنید و تفت بدید تا مرغ با پیاز و سیر خوب تفت بخوره و سرخ بشه بعد درب ظرف را بزارید و شعله را کم کنید تا یخورده بیشتر سرخ بشه و مرغ مزه دار بشه،در این فاصله هویج ها را خلالی برش داده و در تابه جدا تفت میدهیم تا هویج ها سرخ بشن ،بعد از سرخ هویج ها را به مرغ اضافه کنید و همچنین آلوهای از قبل خیس کرده را هم اضافه کنید و بعد مقداری آب جوش و آب پرتقال را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه میکنیم و میزاریم تا کاملا جا بیفته،بعد از یخورده جا افتادن مقداری آب خورشت را با شکر مخلوط کرده و وقتی حل شد به خورشت اضافه میکنیم و دوباره میزاریم جا بیفته در اواخر پخت زعفران غلیظ را اضافه کرده و بعد از آن سرو میکنیم ،بسیااار خوشمزست حتما امتحان کنید.
پ ن: ریختن آب پرتقال اختیاریه ولی از من میشنوید حتما حتما بریزید که عالی میشه.

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه خورش هویج

  1. فام گل (خریدار محصول)

    چه عالی بووووووود😉😊

  2. ابراهیم (خریدار محصول)

    واقعا آموزش عالی ای بود ممنونم عزیزم????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی