رضیم
شماره دستور پخت: 616
رضیم
طرز تهیه دو پیازه میگو

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه دو پیازه میگو

متن ویدئو طرز تهیه دو پیازه میگو

سلام من مهرداد هستم. مرسی که دوباره دارید ما رو نگاه می­کنید. امروز می­خوایم با هم دیگه میگوی دو پیازه درست بکنیم. خب یعنی هر چیزی که تو آشپزی اسم دو پیازه روشه بدونید یه طعم فوق العاده داره. حالا من امروز می­خوام با میگو درست بکنم شما می­تونید جاش مرغ، ماهی یا حتی از گوشت استفاده بکنید. مرغش رو قبلا آموزش دادم. می­تونید داخل کانال ببینید. بریم سراغ میگوی دو پیازمون. دوستان ما تو کانالمون قصد داریم که بهترین و پر طرف­ دارترین رسپی­ها رو آموزش بدیم با روش­های خیلی ساده و راحت که هرکسی بتونه درستش بکنه.

اگه دوست دارید این رسپی­ها رو داشته باشید حتما کانال رو سابسکرایب بکنید و روی زنگوله بزنید تا ویدئوهای جدید براتون نوتیفیکیشن بیاد. اگرم دوست داشتین کانالمونو به دوستاتون معرفی کنید. بریم سراغ مواد اولیه­مون واسه میگوی دو پیازه. خب اینجا ما میگو داریم، که گفتم شما اگه دوست داشته باشید می­تونید از مرغ و یا مثلا گوشت یا ماهیم استفاده کنید. روغن، نمک، گوجه­هایی که پوستموشو کندم و رنده­شون کردم، پوره کردم گوجه­ها رو، سیر رنده شده، رب، نصف لیموی تازه، ادویه­هامون، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به اضافه ادویه کاری، پاپریکا و پودر تخم گشنیز. پیازایی که خلالی خورد کردم و سرخ کردم و پیازهایی که خلالی هستن. به خاطر همینه که بهش می­گن میگوی دو پیازه. خب بریم ببینیم که باید چه کار بکنیم. همراه من باشید.

خب اول میگوهامونو تمیز می­کنیم و اگه میگوهاتون پاک نشده هست حتما حواستون باشه که یه دونه رگ سیاه پشت میگو داره که اینو باید با چاقو شکاف بدید و درش بیارید. این از میگوهامون. روغنو می­ذاریم داغ بشه پیازو داخلش می­ریزیم، پیازمون که یه خورده رنگش عوض شد میگوهامونو بهش اضافه می­کنیم به پیازمونم همون اول یه خورده نمک می­زنیم که سبک بشه و خوب سرخ بشه. بعدش که میگوهامونو اضافه کردیم نوبت ادویه­ هامون با سیره و بقیه موادمون. بریم ادامه کار. دقت کنید میگوهاتونو بیش از اندازه سرخ نکنید که اصطلاحا اور کوک بشه. میگو خیلی لطیفه سریع  درست می­شه. حالا سیرمو که رنده کردم بهش اضافه می­کنم. یه تفتش می­دم. بوی سیر که بلند شد آب لیموتونو بهش اضافه کنید.

عطر لیموی تازه که دیگه فوق العاده­ست. به به. حالا وقتشه که ربمو بهش اضافه کنم که ربم یه تفت بخوره بوی خامی ربم بره. الان وقتشه که گوجه­مو اضافه بکنم. گوجه­مو که اضافه کردم بعدش اینجا پیاز دوممو که از قبل سوا سرخ کرده بودم به غذام اضافه می­کنم. تقریبا یه 5 دقیقه که بمونه زیرشو کم بکنید غذامون حاضر می­شه. اینم پیاز دومم یه خورده­ش رو برمی­دارم برای دیزاینم.خب به به. چه بوی میگویی بلند شده. جاتون خالی. خب اینم از این. دیگه کسایی که دوست دارن می­تونن تندیش رو کم و زیاد کنن با توجه به ذائقه­شون. یه خورده هم نمک بهش می­زنم و زیرشو کم می­کنم تا آماده بشه. میگوهامون آماده شد یه خورده­ هم براش سیب زمینی سرخ کردم برای دورش شما هم می­تونید این کار رو بکنید. یه ظرف گود بردارید. سیب زمینیم رو می­ذارم این گوشه. هیچی اندازه سیب زمینی سرخ کرده جذاب نیست.

خب یه خورده رنگ قرمزمون کمه. یه دونه فلفل خشک شده هم واسه دیزاینش استفاده می­کنم یه خورده گشنیز روش داشتیم. گشنیزای ساطوری هم اضافه می­کنم. این حلقه­مو برمی­دارم یه قشنگ خوشگل باشه. اینم از میگوی دو پیازه ما. امیدوارم درستش بکنید و لذت ببرید. یه غذاییه که استایل رستورانی داره می­تونه واسه مهمونیاتون یه غذای خیلی فوق العاده باشه. می­تونید با برنجم سروش بکنید می­تونید با نون یا حالت خوراکم سرو بشه. مرسی که تا آخر ویدئو همراه بودید و یه غذای دیگه رو تونستیم با هم دیگه به پایان ببریم. مثل همیشه یادتون نره که خیلی دوستون دارم. اگه دوست داشتید کانالو سابسکرایب بکنید و به دوستانتونم معرفی بکنید زنگوله رو هم که اگه بزنید از ویدئوهای جدید با خبر می­شید. توی کامنتا هم هر سوالی داشتید بپرسید در خدمتم. تا یه ویدئوی دیگه خدانگهدار.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه دو پیازه میگو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی