رضیم
رضیم
طرز تهیه رول پستو و چدار

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم خمیر :
آرد فانتزی ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم پیمانه)
شیر ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم (حدود سه چهارم پیمانه)
شکر ۱۵ گرم (یک ق غ سرخالی)
نمک ۶ گرم (یک ق چ)
مایه خمیر فوری ۵ گرم (یک ق چ)
تخم مرغ کوچک یک عدد
کره ۳۰ گرم (یک و نیم ق غ)
مواد میانی رول، سس پستو و پنیر چدار
برای رومال، تخم مرغ کامل زده شده با کمی پودر سیر
***
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، مایه خمیر ، و آرد و نمک و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن کنید و کره رو اضافه کنید و خمیرو ده تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خمیری یکدست و نرم و لطیف داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید و اگر خیلی چسبنده بود یک تا دو ق غ آرد اضافه کنید. خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش یکساعت استراحت دهید. و سپس خمیرو روی سطح کار که کمی چرب کردید با وردنه پهن کنید و سس پستو و سپس پنیر را روی خمیر پخش کنید. خمیرو رول کنید و با چاقو یا کاردک تقسیم کنید و در قالب چرب و آردپاشی شده(سایز قالب ۲۴ )با کمی فاصله بگذارید و روشونو بپوشانید و دوباره یک ساعت و ربع تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا دو برابر بشن ، و سپس رومال تخم مرغ بزنید و در فر از قبل کاملا داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند و رنگ بگیرند. بعد از پخت می تونید روی نان کمی کره ی آب شده یا روغن زیتون بمالید و با سبزیجات معطر تزئین کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه رول پستو و چدار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی