رضیم
شماره دستور پخت: 2496
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

رول گوشت هیوافودگالری
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله یا سینه مرغ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب انار ملس ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
گردو ۳-۴عدد
نمک و فلفل
سیر ۲ حبه
رزماری
روغن زیتون
برنج
طرز تهیه:ابتدا گوشت ها را برش نازک میزنیم و با مقداری فلفل سیاه تازه و رزماری و روغن زیتون مزه دار میکنیم اگر از مرغ استفاده میکنید با ادویه جات دلخواه مرینیت کنید،بهتره این کار رو از شب قبل انجام بدید تا گوشت ها خوب مزه دار شوند،سپس پیاز را رنده درشت برنید و با مقداری پوره سیر و پاپریکا تفت دهید تا طلایی شود مثل عکس بعد از آن به ترتیب جعفری را ساطوری کرده ،گردو را هم خرد کنید خیلی درشت نباشه که زیر دندان حس شود خیلی هم پودری نباشد مثل تصویر ،یک کاسه مناسب بردارید مخلوط پیاز و سیر طلایی شده را از روغن جدا کنید و در کاسه بریزید و به ترتیب جعفری ساطوری شده،گردوی خرد شده،رب انار،نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید،توجه کنید رب انار نباید خیلی شل باشد میتوانید از رب آلوچه هم استفاده کنید، بعد از آن گوشت های مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مایه را روی یک قسمت از گوشت بریزید و رول کنید ،همه رول ها را به همین ترتیب درست کنید مقداری نمک بپاشید وسپس در تابه گریل کنید مدت زمان پخت رول هرطرف فقط ۳دقیقه هست چون پخت بیشتر رول ها را سفت میکند و سپس در کنار کته میل نوش جان کنید.
پ ن:اگر میخواهید رول هاتون خیلی نرم باشد میتوانید در مرینیت گوشت از آناناس و کیوی استفاده کنید که در این صورت باید در مدت زمان کوتاه مرینیت شود تابافت گوشت خراب نشود

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه رول گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی