رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم ساندویج سوسیس تنوری:
سوسیس
قارچ
فلفل دلمه سبز
ریحان تازه
پنیر خامه ای
پنیر پیتزا
پنیر گودا(اختیاری)
سس خردل
سس کچاپ
چیبس خلالی
نان باگت
طرز تهیه: ابتدا سوسیس ها را نگینی خرد کنید بعد سرخشون کنید ،قارچ و فلفل دلمه را هم نگینی خرد کرده و سرخ کنید ،کاسه ای را بردارید و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه سرخ شده را در آن بریزید و سپس پنیر پیتزا،پنیر خامه ای،پنیر گودا اگر داشتین بزنید به اضافه سس خردل و سس کچاپ و ریحان تازه خرد شده به هیچ وجه ریحان رو حذف نکنید که طعمشو بینظیر میکنه، همه مواد را باهم مخلوط کنید بعد از آن نان باگت را باز کنید و چیبس خلالی بریزید و از موادی که حاضر کردیم روی چیبس ها بریزید و ساندویچ را ببینید و در فر یا قابلمه یا تابه از قبل گرم شده بزارید تا پنیرها آب شود ،اگر نون هاتون در فر همیشه خشک میشه یه ظرف آب جوش در فر بزارید اینطوری نون هاتون خشک نمیشن،بچه ها میزان کم و زیادی مواد به ذائقه خودتون بستگی داره برای همین مقدارها را ننوشتم.درست کنید که خیلی محشره
میتونید به جای سوسیس از کالباس هم استفاده کنید

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه ساندویج سوسیس تنوری

  1. فیروزه

    حتما امتحانش میکنم 🥰 🙂 😉 😋

  2. چمن افروز

    چه شوووووووووووووود 🤩 👏🏻 😊 👍🏻

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی