رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۲/۵ کیلو گوجه
۲) ۱ کیلو فلفل چیلی
۳) ۱/۵ ق.غ نمک
۴) یک لیوان روغن زیتون
۵) نصف لیوان سرکه
۶) یک ق.غ شکر
۷) یک بوته سیر
۸) ۱۰۰ گرم فلفل تند
۹) نصف دسته جعفری

✔ طرز تهیه :

پوست گوجه ها رو بکنید دانه های فلفل چیلی رو هم خارج کنید سپس میکس کنید داخل ظرفی بریزید رو شعله قرار بدید نمک رو هم بریزید با شعله ی متوسط نزدیک یکساعت تا آبش کشیده بشه بپزید سپس روغن ، سرکه ، سیر و فلفل تند خرد شده رو اضافه کنید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ی دیگه بزارید بپزه در آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و یک دقیقه ی بعد شعله رو خاموش کنید وقتی خنک شد داخل ظرف شیشه ای بریزید ظرف حتما خشک باشه و در یخچال ۶ ماه میتونید این سس رو نگه دارید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی