رضیم
شماره دستور پخت: 3353
رضیم
طرز تهیه شکر پاره

موارد لازم + طرز تهیه

🥮مواد لازم شکر پاره👇🏻
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱ عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر قند
۲/۵ ق غ ایرمیک
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ پا‌کت وانیل شکری
آرد به میزان لازم تقریبا ۲ لیوان

🥮برای شربت👇🏻
۲/۵ لیوان شکر
۳ لیوان آب
۳_۴ قطره آب لیمو

🥮برای روش👇🏻
فندق

🥮طرز تهیه👇🏻
ابتدا شربت شیرینی مون رو آماده می‌کنیم و می ذاریم خنک بشه (شیرینی باید گرم باشه و شربت خنک) شکر و آب رو داخل قابلمه ای ریخته تا وقتی که بجوشه هم می‌زنیم وقتی خواست بجوشه آب لیمو رو اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه بعد از جوشیدن زیر اجاق رو خاموش می کنیم.
تا شربت خنک میشه خمیرمون رو آماده می‌کنیم. به غیر از آرد همه مواد رو مخلوط می‌کنیم بعد آرد رو کنترل شده می‌ریزیم و یه خمیری که به دست نچسبه و نرم باشه ورز می‌دیم. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو جدا کرده و گرد می‌کنیم و توی سینی می‌چینیم سپس وسطشون فندق می ذاریم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که روشون کمی طلایی بشه می‌پزیم. بعد از این که از فر در آوردیم وقتی که گرمای اولیه شون رو از دست دادن شربت خنک شده رو روشون می‌ریزیم شیرینی بعد از اینکه شربت رو جذب کرد سرو می کنیم.
نوش جان🌝🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شکر پاره”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی